Hvordan lage plast hagemøbler se som ny

September 29

Hagemøbler er møbler som er utformet for å bo utenfor året og fortsatt funksjonell. Plast er et ideelt materiale for dette formålet. Plast hagemøbler er lett å feilfri, holdbar og tåler lett silende regn eller stekende varme solen. Dessverre, noen ganger plastmøbler kan få flekker på den eller ser mindre enn ideell. Det er flere måter du kan løse dette problemet, inkludert tunge rengjøring og bruk av blekemiddel.

Instruksjoner

•Kontroller møbler nøye. Merk alle små sprekker i stropper som binder elementet sammen eller frynsete endene. Se nøye på alle deler av stykket inkludert under toppen av tabeller og bak noen sitteputer. Du er på utkikk etter noen sprekker som trenger reparasjon og alle områder som er spesielt skitne.

•Disassemble møbler hvis mulig. Fjern Ben fra tabellene. Avsette puter. Mange puter kan rengjøres ved å plassere dem i vaskemaskinen. Bruk en mild syklus, vask bare et par puter på tid og vask i kaldt vann. Legge en liten mengde vaskemiddel, men ikke legge tøymykner eller du kan skade materialet. Trekk fra hverandre stol armer. Plass hver del av elementet i et eget sted. En presenning på bakken gjør en god holder øye.

•Trekk opp en slange. Kjøre vannet mot hver del av møblene i et minutt eller to fra en avstand på en fot eller slik. Dette vil hjelpe løsne akkumulert skitt partikler fra overflaten av varene.

•Prepare et rengjøringsmiddel. Det første skrittet til å gjøre utemøbler se nye igjen er grundig. Bland en del oppvaskmiddel og en fjerdedel av en kopp blekemiddel med tre deler vann i en stor bøtte. Plass vanntett hansker på hendene. Dukkert svampen i oppvaskmiddel løsningen.

•Vaskestasjonen tømmes møbler med oppvaskmiddel løsning. Trykk svampen hardt mot områder som er skitten selv etter at du har vasket dem med vann. Oppvaskmiddel løsningen bør fjerne mye av smuss. Bruke en tannbørste, liten pensel eller lignende instrument få ut alle resterende skitt. Kontroller at penselen du bruker er ren av dipping i kokende vann først.

•Apply en andre runde av vann på møbler for å fjerne rengjøringsmiddel. Bruke mer press på områder der en film av såpe har opparbeidet. Pat tørr med rene håndklær.