Hvordan lage planer for å bygge en Butterfly hus

July 2

Hvordan lage planer for å bygge en Butterfly hus. Reiser sommerfugler trenger et sted der de kan hvile trette vingene. Bygge et butterfly hus som vil beskytte disse bevingede beauties mot vind, regn, katter og fugler. Gjøre planer for sommerfugl huset før du begynner å bygge. Sett ditt butterfly hus i en hage som har mange busker og blomster som vil tiltrekke Sommerfugler i hagen din.

Instruksjoner

•Plan å gjøre sommerfugl huset ca 6 inches bredt av 15 tommene lang. Design huset slik at brikkene kan kuttes av ett eller to stykker av tre som er 1 tomme med 6 inches av 10 fot, for minst kutte.

•Design taket butterfly hus har en skrå. Gjøre taket skråstilt å holde vann ut av huset og holde sommerfugler tørr i dårlig vær.

•Include en måte for sommerfugler å gå inn huset uten fugler kunne få. Planlegger å kutte flere åpninger foran huset som er ca 3 inches lang med 1/2 tommers bred. Bygge foran huset av slats for å unngå å gjøre vanskelige kutt i skogen.

•Kontroller et område i planer om å ta et stort stykke trebark for sommerfugler hviler på. Planen å sette en runde pinne i midten av huset eller å sikre trebark til en av veggene.

•Bevegelsessensoren en vei å montere butterfly hus i tunet. Velg fra huset vedlegges en eksisterende struktur, som huset eller gjerde, eller montering huset på en tre stang å plante i hagen.