Hvordan lage papir frø kopper

October 4

Flere varianter av grønnsaker, planter og blomster fungere bedre hvis startet innendørs eller i veksthus stedet direkte i bakken eller i containere. Små frø Potter er vanligvis brukt i flere uker, deretter forkastet. Du kan lage ditt eget frø-Start potter med gamle avisen uten å bruke penger på frø kopper. Bortsett fra å være kostnadseffektive, er disse koppene også biologisk nedbrytbart. Du kan transplantasjon dem direkte inn i bakken eller i beholderen hager uten å forstyrre rotsystem. Planter oppleve mindre overføring sjokk og røttene vokser rett gjennom avisen som det bryter ned i jorden.

Instruksjoner

•Skjære en stripe av avisen per pott du vil opprette. Hver brikke skal være ca 6 inches bredt og minst 10 inches lang.

•Lay en avis stripe på en flat overflate. Sted brus kan så det er på sin side på slutten av dine stripe. Posisjon kan så minst 2 inches av papir er under bunnen av kan og de andre 4 inches er mot siden av kan.

•BEGIN å rulle kan, tar papiret med deg, inntil du vikle hele stripen rundt utsiden av kan.

•Hold kan i en hånd og bruk derimot trykk og Brett de utstikkende 2 inches av papir innover mot midten av kanne lage din blomsterpotte bunnen. Trykk og kaste hele veien rundt før du har kastet alt papiret innover.

•La papiret potten av kan og hold det å holde den åpne opp og kommer fra hverandre. Fyll med fuktig potting jord og sitte på et brett å hjelpe den formen.

•Lag og fyll flere Potter og plassere dem opp mot hverandre på din brett. Lener pottene mot hverandre bruker fylt vekten til å holde alle pottene sammen. Knytte streng eller hyssing rundt gruppen frø Potter for ekstra støtte.