Hvordan lage oppkjørselen Gates

February 13

Oppkjørselen er inngangen til ditt hjem. Det er også et sted der du kan arbeide med prosjekter, la barna leke, eller bare park kjøretøy. Noen ganger kan du holde oppkjørselen din private, og i dette tilfellet en gate kommer i hendig. En gate sikrer personvern og sikkerhet. Denne artikkelen vil forklare hvordan lage oppkjørselen portene.

Instruksjoner

Hvordan lage oppkjørselen Gates

•Dig et innlegg hull 3 fot dyp og 2 fot bred på begge sider av oppkjørselen. Sett en av 8-av-8 tommers innleggene i et hull og legge 1 fot av skitt. Bruk foten til å komprimere smusset rundt innlegget å holde den oppreist. Plassere andre innlegg i din andre hullet, legge til skitt og komprimere som før. Bruk en av dine 14-fots boards for å line opp mot på innlegg. Styret bør bare dekke både innlegg, gi dem en avstand av 14 fot.

•Dump 2 poser av betongblanding i hvert innlegg hull. Legg den anbefalte mengden vann. Bland vann og betong med din spade. La blandingen definert for 24 timer.

•Bruk sagen å kutte 14 foten styrene til mål 13 fot 6 tommer. Kuttet 8-fots styrene til 6 fot.

•Lay 13-foten av 6-tommers styrene flatt på oppkjørselen. Legge to av dem 6 fot fra hverandre og tredje i de to. Disse vil være vannrett styrene for din gate.

•Lay et kort bord øverst på de lange planker slik at den berører kanten av alle tre styrene. Lå en annen kort styret over den andre kanten. Lå siste 6-fots styret over midten av tre lengre styrene. Spiker styrene sammen i dette mønsteret med fem negler der hvert bord møter en annen.

•Nail én side av din hengsler på en av kort styrene på din gate. Plass dem 1 fot fra toppen og bunnen av porten. Merk en spot 2 fot fra bakken på ett innlegg. Har noen hjelpe deg løft og hold porten som du spikeren bunnen hengselet på dette punktet, gir deg en 1-fot klaring under porten. Spiker topphengsel der den plasseres.

•Nail din hasp til porten i den korte styret imot hengslene. Linje opp den andre siden av haspen på innlegget, og spikre det. Sette din lås på haspen og porten din er opp og låst.

Tips og advarsler

  • Elektroverktøy og hammers kan være farlig. Vennligst les og følg alle produsentens anbefalinger og ha sikkerhetsutstyr.