Hvordan lage møbler av drivved

May 27

Hvordan lage møbler av drivved

Driftwood møbler gjør en flott tillegg til stranden hjem, lake house eller eklektisk innredning. Du kan gjøre en rekke møbler fra drivved, avhengig av sin form og størrelse. Hatten og frakken stativer er opplagt valg for mindre drivved biter, men du kan gjøre et salongbord eller avslutter tabeller med store kraftigere biter. Legge til en glassplate i tabellene og du vil nyte skjønnheten på rekved fra en annen vinkel.

Instruksjoner

Finne et stykke drivved som passer til størrelsen på tabellen online eller på stranden. Ta hensyn til form av tre, som du trenger en solid base på gulvet og selv kapitler å plassere din bordplaten. Du kan foreta justeringer hovedformen av drivved ved å legge til støtte blokker av tre så diskret som mulig. Du kan også bruke en kombinasjon av drivved for å oppnå størrelsen på tabellen base. Feste stykker av drivved parentes eller treskruer etter behov.

•Measure størrelsen på glasset i tabellen topp basert på plass det vil oppta og formålet. Kaffe tabeller kan være større og formet som du liker, men avslutter tabeller har vanligvis mindre flater. Har glasset klippe og falt på din lokale oppussing lagre eller Glassverk butikken.

•Rengjør og drivved for å fjerne alle rusk og uønsket råhet. Dette trinnet kan ikke være nødvendig, avhengig av hvordan du kommer med din drivved. Bruke to til tre strøk av polyuretan tre for beskyttelse. Du kan velge hvilket glans din polyuretan toppstrøk tilsvarer innredningen av rommet ditt. Mer rustikk dekorere stiler foretrekker mindre glans og mer grovheten til tre.

•Pinch krone-størrelse deler av auto selvklebende, en for hver spot på drivved som berører glasset. Kna limet til aktiveres i henhold til retningslinjene fra produsenten. Plass myknet materialet på drivved hvor glasset vil hvile.

•Plasser glass på drivved, hviler på limet. Trykk ned fast når du har glasset i stedet.

Tips og advarsler

  • Henge krystall prismer fra noen punkter på drivved for ekstra interesse.
  • Bruk vernehansker når du arbeider med tre.