Hvordan lage Mini veksthus for barn

June 9

Gjør en mini drivhus for barna gir mulighet for dem å utforske planter og hvordan de vokser. Med litt planlegging og øye for pedagogisk virksomhet gir dette prosjektet god plass for leksjoner utviklet rundt frø, miljø og fotosyntesen. Denne terskel drivhuset laget av resirkulerte materialer er lett å omsorg for og støtter resirkulering også. Gjør én eller flere i et par minutter tid og se din ungdommen de engasjere seg i den voksende prosessen.

Instruksjoner

•Gather, en flaske to liter brus per barn. Fjern etiketten og suge flasken i varmt såpevann å løsne den klebrige resten igjen av limet. Skrubbe lett med en myk børste.

•Bruk en permanent markør å trekke en retningslinje rundt omkretsen av flasken ca 2 til 3 inches fra bunnen. Bruk en skarp kniv eller et par saks til å klippe en jevn selv linje rundt flasken. Kast bunnen. Trim kanten for å eliminere alle ujevne kanter.

•Fyll en 4-tommers anlegget gryte med Universal potting jord. Plante frø eller legge planter i potten avhengig av det ønskede mål. Planting frø gir muligheter til å utforske spiring og identifisere unge frøplanter etter blad. Starter av kjøpt på barnehagen gir muligheter til å lære riktig transplanting teknikker og skaper en umiddelbar drivhus fylt med planter.

•Fjern lokket og sted flasken over toppen av anlegget med cut kant hviler i kanten av potten. Trykk ned litt til anker i jord. Angi drivhuset på et sted som får filtrert lys som sommeren sterk solstråler kan overopphetes flasken og skade planter. Vann sparsomt bare hvis jord blir for tørr.