Hvordan lage min skive stoppe stinkende

September 29

Hvordan lage min skive stoppe stinkende

Vaskemaskiner vaske skitne, stinkende klær, og hvis du jevnlig vask med kaldt eller varmt vann, er det sannsynlig å stinke over tid - spesielt hvis du ikke måle din vaskemiddel og pleier å holde lokket stengt mellom laster. Muggen lukt er et vanlig problem i vaskemaskiner. Heldigvis kan du fjerne feil og muggen lukt, og med et par gode Klesvask vaner, kan du hindre at vaskemaskinen stinkende igjen.

Instruksjoner

•Tørk ned innsiden av vaskemaskinen din med en våt, ren klut som har blitt vridde ut i en sanitizing løsning med én del blekemiddel og åtte til ni deler vann. Tørk inn siden ned en gang med en våt rag skylle.

•Åpne opp vaskemaskinen å fremme god luftsirkulasjon, spre noen langvarig lukt og tørke ut fuktighet. Holde døren åpen mellom å hindre muggen lukt fra samler.

•Vaskestasjonen tømmes en Last med Klesvask i varmt vann, med riktig mengde vaskemiddel som angitt på etiketten. Ifølge Washington Post, vaske en Last på Klesvask i varmt vann hver fire til fem ganger hjelper forhindre og fjerne muggen og andre skive lukt. Merk at håndklær og andre sengetøy er vanligvis trygt å vaske i varmt vann.

• Kjør en tom gå gjennom vaskemaskinen hvis det fortsatt stinker, legge til et kommersielt produkt spesielt utviklet for å fjerne skive lukt. Bruke per etikett retninger. Alternativt legge 2-3 kopper hvit eddik og kjøre en tom syklus med varmt vann.