Hvordan lage min gigantiske fugl av paradis Bloom

May 4

Hvordan lage min gigantiske fugl av paradis Bloom

Fugl av paradis blomstrer sitte suspendert på høye stammer som kan enkelt nå 60 inches og sport lyse nyanser av oransje, rød og midnight blue i skjemaet skal se ut som en fargerike fuglene leder. Beryktet for sin finicky natur når det kommer til blomstrende fugl av paradis kan være en utfordring. Anlegget er dyrket innendørs i kjøligere områder og utenfor i tropiske klimaer. Fugl av paradis har eviggrønne bladverket som ligner som en bananplanten, med lange grønne blader som gjennomsnitt 30 inches i lengde.

Instruksjoner

•Provide fugl av paradis med fullt sollys. Å blomstre anlegget må ha seks timer med sollys per dag. Planter dyrket innendørs ofte krever en voksen light vellykket Bloom.

•Mist anlegget daglig, spesielt om våren og sommeren. Mangel på fuktighet kan ofte hemmer blomstrende.

•Ikke ikke nytt potten eller transplantasjon fugl av paradis for ofte. Planten foretrekker faktisk blir litt rot bundet. Anlegget vil ta opptil fire år å blomstre etter re potting eller transplanting

•Et om våren og sommeren ofte for å holde jorda konsekvent fuktig. Om vinteren, men vann bare når jord tørker ut helt. Dette vil oppmuntre den naturlige syklusen av vekst og dormancy.

Lysrøret dekke røttene av fugl av paradis; en tomme av jorden er vanligvis tilstrekkelig. Hvis røttene er plantet er for dypt anlegget mindre sannsynlig å blomstre.

•Fertilize fugl av paradis annenhver uke våren og sommeren med vannløselige 2-2-10 gjødsel følge instruksjonene på den gjødsel etiketten. Velge gjødsel som er høy i kalium vil hjelpe i blossom produksjon.

Om vinteren gjødsle fugl av paradis en gang i måneden med en grunnleggende 8-8-8 vann - løselig plante mat gjødsel ved å følge instruksjonene på etiketten.

Tips og advarsler

  • Hvis en bird of paradise ikke mottar solen bladene vil curl litt.
  • De fleste fugl av paradis planter vil ikke blomstre før de er fem til sju år.