Hvordan lage min egen hage Art

February 11

Det er mer en vakker hage enn bare blomster. Det er kunst som skal legges til. Alternativene du har for hagekunst er store som det er blomster å velge og du kan ha hagekunst som passer din hage stil og personlighet. Denne grafikken kan være kostbar når det ikke trenger å være. Hvis din på et budsjett eller finner ikke hva du har i tankene for salg, her er hvordan du kan lage din egen hage kunst.

Instruksjoner

•Decide hva passer evner, smak og budsjett. Slags hage kunst du kan skape er ubegrenset, men det begynner med ideer og fantasi. Før du kan starte å lage kunst, må du vite hva du skal gjøre. Besøke butikker, surfe på nettet og skisse ideer.

•Purchase materialer. Alt under solen kan brukes å gjøre hagen art, som tre, glass stykker, stein, sement, metall, plast og mer. Når du får de viktigste bitene, må du bestemme hva du skal forvandle dem inn i, og om du trenger materialer som maling, lim og negler.

•Sett sammen. Ferdigheter som kreves for å sette sammen din egen hagekunst varierer etter hva du velger å gjøre. Hvis du gjør et glass mosaikk stykke, blir det enkelt, men tidkrevende. Hvis du gjør en tre benk, vil det kreve tegninger, planer og prøving og feiling. Hvis du gjør et stykke metall kunstverk som må sveises, må spesielle sveising materialer og forholdsregler.

Tips og advarsler

  • Opprette din egen hagekunst har uendelige muligheter; du må bare bruke fantasien.
  • Kontroller at du bruker værbestandige og miljøvennlige materialer slik kunst tåler vær og vil ikke skade plantelivet rundt.