Hvordan lage min egen gitter Gate for hundene

January 21

Hvis du har en liten til moderat størrelse hunden eller en stor hunden det er vanligvis lydig men trenger ekstra oppmuntring til å bo i et bestemt rom i hjemmet, kan du bygge en innrammet gitter gate som kan plasseres i en døråpning eller gangen å oppbevare hunden der du vil ham. Denne prosessen er enkel og kan du kjøpe alt du trenger for oppgaven på din lokale oppussing center.

Instruksjoner

•Measure åpning av døren eller gangen fra venstre til høyre med et målebånd. Velg en høyde som du føler din hunden ikke vil hoppe over. Trekk fra 1 tomme fra høyden av din inngangsport til tillater bakkeklaring og deretter trekke fra 1 tomme fra bredden av din gate å tillate klaring. Bruk disse målingene for å konstruere din hunden gate.

•Skjære to stykker av C-kanal cap molding å matche justert høyden av din gate og deretter kutte to stykker av kanalisering til justert bredden på porten din. Bruke et spisst så sett på en 45 graders vinkel. Dette kuttet hver ende av hetten molding i 45-graders vinkler og lage en ramme med rette hjørner, ligner på en bilderamme.

•Skjære et stykke gitter 1 tomme mindre enn justert høyde og bredde leveres i trinn to. Dette gjør det gitter ½-tommen mindre på hver side, som sikrer gitteret passer inne i C-sporet i kanalen cap.

•La to stykker av C-kanal cap molding kuttet for høyden på porten på sidene av gitteret. Plass de andre to stykker av C-kanal cap molding på toppen og bunnen av gitteret.

•Drill to pilot hullene i hvert hjørne av molding med en 1/16-tommers bor og hånd drill. Kjøre 1-tommen-lang ved 1/8-tommers-diameter treskruer i hvert hull med en skrutrekker. Dette sikrer rammen sammen.

•Plasser hengslene på én side av rammen, fordelt jevnt med en øverst og en nederst. Hvis du velger, kan du legge en tredje hengsel mellom andre to hengslene. Sikker hengslene til rammen med skruene som følger med hengsler.

•Sett en krok klinke til den andre siden av gitteret gate øverst. Dette bore pilothull i utformingen med litt drill som måler halvparten så stor diameter selv trykke skruen kroken låsen og deretter tråd skruen i hullet.

•Sett hunden gate i døråpning eller gangen åpningen og deretter merke hullene i hengslene på døren eller på veggen. Hvis du installerer i en døråpning, bore pilot hull med en 1/8-tommers borekronen hver merket plassering. Hvis installere i gangen, bore hull store nok for veggen forankrer og deretter kjøre veggen ankere med en hammer.

•Plasser porten i plasser og sikre gate hengslene på døra med ¼-tommers tre skruer eller med skruene som følger med veggen ankere.

•Lukk porten og deretter strekke låsen kroken ut mot veggen eller døråpning. Plass et merke der du må installere eyebolt for låsen. Bore pilothull som måler halvparten så stor diameter på eyebolt og deretter installere eyebolt. Plass låsekroken i eyebolt å holde gate Avslutt.