Hvordan lage metallplater overgang kanaler

October 31

Hvordan lage metallplater overgang kanaler

Overgangen kanaler brukes til å koble runde HVAC kanaler til kvadratiske eller rektangulære rør. Vanligvis er disse kanaler ikke verdt prøver å dikte selv, som de er lett tilgjengelig på de fleste oppussing butikker. Likevel, hvis det er nødvendig i feltet for å sette sammen et overgang rør for et egendefinert program, du kan gjøre det hvis du holder et par ekstra verktøy og noen ekstra rør materiale hendig.

Instruksjoner

•Measure størrelsen på overgangen kanalen du vil måtte dikte. Må avstanden fra torget røret til runde røret, samt diameter runde røret og dimensjoner på torget røret.

•Twist metallplater i en kjegle. Kjeglens størrelse bør være store nok til at når den lille enden av membran settes tett i små røret, den store enden av membran bør utvide litt forbi større røret.

•Drill hull gjennom felles der to ender av metall møter og klinke membran sammen slik at det ikke kan komme hverandre.

•Skyv enden av membran som vil være rundt i runde røret, og bruk en magisk markør til å spore omrisset av runde rørets omkrets på membran. Hvis round røret er større røret, spore disposisjonen på innsiden av røret der to møtes.

•Skjære linjer i membran med tinn snips der runde røret skal installeres fra kanten av kjeglen til linjen du merket. Hver av linjene du vil danne en flens som skal festes til runde røret.

•Mark fire poeng av rør der de berører innsiden av kjeglen. Hvis kvadrat røret er mindre røret, Merk punktet der hver side av kvadrat røret berører membran.

•Skjære i utkanten av kjeglen bruke bare fire kutt, en for hver av fire markerer du gjorde med den magiske markøren.

•Straighten fire hjørnene av røret til en 90-graders vinkel av slående metall med hammer mens du holder metallbearbeiding dolly på undersiden av metall rør. Når de fire hjørnene av kvadrat delen av overgangen rør er opprettet, klippe av eventuelle overskytende materialet og mount overgang røret på plass.