Hvordan lage mer vann press for min dusj

October 12

Hvordan lage mer vann press for min dusj

Dusj vann press er kanskje en av de viktigste aspektene ved en dusj, fordi den avgjør din generelle bading erfaring. Hvis du har et dusjhode med mye vann press, kan du føle som om du er å bli slått av en høytrykksslangen, mens også liten vanntrykket gjør fjerne sjampo og kroppsvask eller såpe vanskelig. Hvis du har lavt vanntrykk i dusjen kan du øke presset til et behagelig nivå ved å følge flere trinn.

Instruksjoner

•Fjern dusjhodet ved å skru ut hodet fra veggen med en skrutrekker. Nøye trekke dusjhodet ned og fjern pakning som inneholder dusj skjermen på plass. Bruk en tannpirker forsiktig fjerne pakningen og vipp dusjhodet opp ned slik at skjermen faller ut. Ta oppmerksom på at ikke alle dusjhoder har en skjerm å filtrere vannet.

•Rinse dusjhodet skjermen under din vann tappekran fjerne sediment eller rusk. Hvis du oppdager at skjermen er skitten, kan dette være hva påvirker vanntrykket dusj.

•Bytt skjermen og pakning tilbake i dusjhodet og rescrew dusjhodet til veggen. Slå på vannet for å se om dette øker vanntrykket. Hvis ikke, fortsetter du til neste trinn.

•Fjern vann flyt struping innen dusjhodet. Flow restrictors kreves for alle dusjhoder, per National energi Act. De arbeider for å redusere mengden av vann ut av dusjhodet. Hvis du har lavt trykk vann i hele hjemmet, vil fjerne vann flyt struping øke dusj vann press.

•Skru dusjen hodet fra veggen og fjern pakning og skjermen som du gjorde tidligere. Med en slotted skrutrekker, fjerne flyt begrensning, som ligger nær vanninntak av dusjhodet. Begrensning er vanligvis skjult bak en stjerne-formet metallet brikken og rosa, grønt eller hvitt. Etter fjerner flyt begrensning, erstatte skjermen og pakning og skru dusjhodet tilbake inn i veggen. Skru på vannet og avgjøre hvis dette økt vanntrykket. Hvis ikke, fortsetter du til neste trinn.

•Installer en lav-flow nonaerating dusjhode, også kjent som en enkel funksjon dusjhode, i dusjen. Disse dusjhoder er utformet for å ikke bare redusere vannforbruket, men også å øke vanntrykk. Når vannet er aktivert, er det rettet inn en liten åpning som pulserer opprette en sterkere strøm av vann.

•Kontroller hjemme for vann lekker hvis endre din dusjhoder øker ikke vanntrykk. Slå av alle vann hjemme og sjekk din vannforsyning. Skriv ned gjeldende tallene på meter og vente tre til fem timer. Sjekk måleren igjen. Hvis tallene har klatret, kan du ha en lekkasje. Vannlekkasje kan dramatisk redusere vanntrykk. Hvis dette er tilfelle, kan du kontakte en rørlegger for å fikse lekkasjen.

Tips og advarsler

  • Husk å stenge vaskemaskiner, ismaskiner eller andre apparater som bruker vann når du sjekker din vannforsyning.
  • Forstå at ved å fjerne flyt struping du vil bruke mer vann per dusj, dermed øker vannet ditt regningen.