Hvordan lage mer plass for klær med flere skapplass

February 19

Mange plass-sultne mennesker sliter med å finne plass i sine skap for alle sine favoritt klær. Mens legge til en annen skapet i stua ville trolig være ideelt, i de fleste tilfeller, er ikke dette alternativet tilgjengelig. Hvis du står overfor et skap tettpakket med klær som du ikke orker å overgi seg, kan du vurdere noen måter du kan maksimere dine skapplass og lage mer plass til din kjære artikler av klær.

Instruksjoner

•Legg andre bar. Plass baren om halvveis skap veggen slik at du kan henge skjorter på øvre nivå og bukser eller skjørt på nedre. Denne praksis ikke bare nesten dobler din hengende skap plass, men det gjør også organisasjon ganske litt enklere.

•Installer justerbare hyller i stedet for fast de å gi du luksusen av re-arrangere din skapplass etter behov. Bruke tre eller wire hyller som hviler på knagger å gjøre skapet sokkel oppsett justerbar uten hjelp av verktøy.

•Plasser en hylle høyt i skapet for ut-av-sesongen lagring. Legg til denne hylla flere inches over topp hengende rack. Kjøpe bokser tilpasset på denne hylle å plassere brikkene dine ut sesongen klær eller annet tilbehør som ikke har et sted i gjeldende skapet.

•Bruk vakuum lagring vesker. Plasser klærne ut sesongen eller sjelden slitt i vakuum lagring vesker og fjerne luft fra disse beholderne. Denne prosessen reduserer mengden plass som hvert stykke klær tar opp og frigjør mer plass i skapet for ofte slitt klær.

•Sett kroken på baksiden av skapet døren. Dette alternativet er nyttig i noen skap så lenge døren er hengslet og ikke av glidende variasjon. Plasser en skrue i krok, eller for å unngå skade døren overflaten, Velg en over-det-dørs alternativet. Bruk denne kroken som et hengende sted for pyjamas eller som et sted for å henge klær du har tenkt å bruke neste dag.