Hvordan lage maling Stripper med vask brus

March 5

Stripping maling fra et element er aldri en hyggelig oppgave. Kjemikaliene i maling stripper stinkende og lett kan overmanne deg om ikke brukes i et skikkelig ventilert rom. Heldigvis er vasking brus, som er solgt i mange dagligvarebutikker, sterk nok til å fjerne maling. Ligner natron bare kraftigere, vasking brus, også kjent som natriumkarbonat, har mange bruksområder. Det brukes til ren griller og gulv, og når blandet med vann, gjør en kjemisk fri maling stripper.

Instruksjoner

•Sett på gummihansker å beskytte hendene. I motsetning til kjemiske maling strippere, vasking brus er ikke skadelig for luftveiene, men det brenner huden.

•Mix ¾ kopp vasking brus med 2 kopper varmt vann. Rør de to ingrediensene godt å danne en tykk, doughlike lime. Hvis lim blandingen ser vannaktig, rør i ekstra vask brus til den er tykk nok.

•Spread et tykt lag med lim på malte objektet med en sparkel. La lim sitte på maling i fem eller seks timer, og deretter skrape av gjenværende maling med stålbørste eller skrape. Skyll området med varmt vann. La det air-dry for tre eller fire timer.