Hvordan lage Luffa svamper

August 25

Luffa svamper kommer ikke fra havet! De er faktisk en tørket luffa gourd-som er en frukt i squash (Cucurbit) familie som har meget fibrous kjøtt. Å vokse din egen luffa gourds, og deretter gjøre dem til svamper, trenger du bare plass i hagen og tid, fordi gourds tar ca 4 måneder for å modne og du må tørke gourds før du kan slå dem til luffa svamper. Her er hvordan å gjøre det.

Instruksjoner

Hvordan å vokse Luffa Gourds

•I våren, Kjøp luffa gourd (Luffa aegyptiaca) frø fra et frø selskap (se ressursene nedenfor). Luffa vokser best fra transplantasjon, slik at du trenger å starte frø innendørs 6 uker før din siste frost dato (Hvis du ikke vet din siste frost dato, ringe din lokale fylke utvidelse eller be en lokal planteskole).

•Luffa frø germinate langsomt; for å sikre raskere, mer selv spiring, suge frøene i vann i 24 timer før såing. Sår frø i en transplantasjon skuff (bruk en som er delt inn i celler). Fylle skuffen med fuktig frø starter mix og deretter så tre frø i hver celle.

•Når seedlings får sitt første sett med ekte blader, tynne ut to svakeste planter, forlater sterkeste frøplante. Holde den seedlings jord jevnt fuktig. Husk å stivne seedlings av før planting dem utenfor, å forhindre sjokkerende dem. For å stivne seedlings av, bringe dem utendørs og plassere dem i en skyggelagt, LUN flekk for et par timer hver dag, gradvis øke mengden tid de bo utenfor og hvor mye eksponering de mottar, før de kan bo utenfor overnatting (så lenge frost ikke er spådd).

Når all fare for frost har passert, plante seedlings utendørs i et solrikt sted med rik, godt drenert jord endringer med masse kompost. Space planter 18 inches hverandre og mulch mellom dem med en 3-tommers-lag av halm hindre utvikling frukten kommer i kontakt med fuktig jord (som kan føre til råte). Spray planter med flytende fish emulsjon (utvannet til styrken anbefalt på flasken for grønnsaker) tre ganger i vekstsesongen.

•Luffas er en tropisk plante og produsere de beste kvalitet gourds når frukt kan forbli på vintreet i 90 dager etter å utvikle. Frukt som senere i sommer vil ikke ha tid til å utvikle attraktive fibrøs interiøret, men du kan samle disse gourds mens de unge, sarte og bruke dem i oppstuss frites. La gourds som dannet tidligste i sesongen på vintreet for så lenge som mulig. Av høsten de skulle føle lys for deres størrelse og har utviklet en brun, hardt skall.

•Harvest gourds før første faller frost for å hindre skade og ta dem innendørs. Tillate dem å fortsette tørking til du hører frø rasle inne når du riste gourds.

Hvordan lage svampene

•For å forberede gourds for bruk som en svamp, først bryte blomst slutten og fjern så mange frø som mulig ved å riste gourd opp og ned.

•Fyll vasken med varmt vann og senke gourds i 20 minutter for å myke opp hardt skall.

•Slip myknet skjellene av gourds og skyll under rennende vann, fjerne gjenværende frø og hud. Du bør være igjen med indre "skjelett" av the gourd, som virkelig er en matrise av cellulose fibre.

•Sett de renset luffas på cookie racks for å tørke, rotere dem en gang om dagen for å sikre at de tørr jevnt. Ikke bekymre deg hvis din luffas ser litt mørkere enn de du har kjøpt tidligere. De fleste kommersielle luffas er bleket før de selges. Bruk luffas for å eksfoliere tørr hud eller i kjøkkenet for å skrubbe gryter og panner.