Hvordan lage lett Stepping Stones

September 17

Gjør din egen stepping-steiner slipper løs kreativiteten. Du kan gjøre dem noen størrelse eller form du vil, begrenset bare av fantasien og din evne til å lage former av tre, metall eller andre materielle solid nok til å holde betongen. Du kan gjøre dem lett ved hjelp av noen form for lett betong, som erstatter lette materialer som vulkansk aske, pimpstein, sinder eller selv små plast baller for grus og sand brukes i vanlig betong. Du kan dekorere steinene med marmor, stranden glass, utskårne design, et barns hånd eller fotavtrykk eller noe liker.

Instruksjoner

•Velg en design og form. Bruke dyp pai panner eller rektangulære bakervarer bokser eller bygge skjemaer til ønsket størrelse og form. Bruk tre, naglet eller skrudd sammen i hjørnene og med kryssfiner bunn. Bøye tynn metall, aluminium eller selv tunge hage vinyl kanter i firkanter, rektangler eller irregulær form og på kryssfiner eller solid plast. Lage stivt skum bord isolasjon i skjemaer ved å klippe med verktøyet kniv og taping stykker sammen på plast eller skum bord.

•Bevegelsessensoren et lys betong materiale, noe som kan veie fra 35 til 100 pounds per kubikk fot, en brøkdel av vanlig betong. Pimpstein og vulkansk, vulkansk glass i det vestlige USA, er populære; så er vermikulitt og perlitt, laget av oppvarming visse typer steiner. Skum betong bruker små baller av utvidet polystyren og kalles "LoO betong" eller "epscrete." Alle disse lett betong er så holdbare som vanlig betong, men generelt mangler kompresjons styrken på naturlige rock betong.

•Coat innsiden av skjemaer med mineralolje eller lignende stoff å hindre betong fra stikker til skjemaene. Ikke bruk no-pinne cooking spray, som ikke er sterk nok. Plassere skjema hvor de kan tørke uten å bli utsatt for blåser støv eller andre fremmedelementer. Sett dem nivå så ene steinen blir glatt og jevn. (Hvis du vil begge sider glatt, bygge en tre boks med kryssfiner eller stiv plast øverst og nederst, men åpne på den ene siden å helle i betong.)

•Mix betong med vann i henhold til instruksjonene, en hage murskje eller lignende verktøy, i badekar, trillebår eller lignende beholder. Hell den i skjemaer med en bøtte eller spre den i skjemaene med en mason's murskje. Fyll skjemaet til høyden ønskelig, vanligvis til toppen av pan eller beholderen. Glatte overflaten med en sparkel etter betongen starter sette.

•Legg noen dekorasjoner, som biter av stein, handprints eller utskjæringer, etter at betong har startet firmaet, men før det har herdet. Gjøre solen ansikter eller lignende bilder ved å bygge disse formene i bunnen av skjemaet eller plasserer plast eller metall figurer nederst i skjemaet. Husk å coat disse formene med olje.

•Let betong tørr, minst overnatting, fortrinnsvis to til tre dager. Angi steinene på plass i en patio eller gangvei, men ikke bruker dem i minst en uke, slik at betongen til å kurere helt og unngå sprekker.