Hvordan lage landskapsarbeid steinblokker

December 24

Landskapsarbeid boulders er bergarter av ulike størrelser og konsistenser brukt som aksenter for landskapsarbeid prosjekter. Vekt og bekostning av naturlig stein kan være uoverkommelige for bolig som ønsker liggende på et budsjett. Du kan gjøre landskapsarbeid steiner i hagen din som vil se naturlige til dine naboer og venner.

Instruksjoner

•Measure avstanden du vil fylle med landskapsarbeid steinblokker før du begynner å helle betong. Målene vil gi deg en idé om størrelsen og antallet blokker må du fullføre prosjektet.

•Generate kampestein former av forskjellige størrelser og former å bringe noen mangfold landskapsarbeid prosjektet. Du kan kjøpe muggsopp tiltenkt keramikk som kan endres for etableringen av landskapsarbeid steinblokker.

•Plasser et interiør skjema inn mold å gjøre landskapsarbeid steinblokker hul. Du kan plassere en liten sirkulær form i mold med en rekke ledninger strammet for å tåle strømmer og konkret blande.

•Mix betong og vann i en stor bøtte med en tre spade håndtere. Du bør unngå rask betong mikser som tørker ut fort hvis du har tenkt å lage flere landskapsarbeid steinblokker.

•La konkrete landskapsarbeid formene over natten å sørge for at boulders er solid. Din steinblokker kan bli sprø og sprekk hvis du prøver å fjerne dine kreasjoner fra deres formene for tidlig.

•Fjern steinblokker fra din formene nøye for å starte foring hagen din med kunstig steinene. De fleste muggsopp har et apparat som lar deg skru ytre form for enkel fjerning av steinblokker.

Kjøp et lite antall real landskapsarbeid steiner for å blande med kunstig landskapsarbeid steinblokker. Du bør kjøpe en stor stein for hvert tre til fem blokker du å gi hagen din en touch av naturlige design.

•Dekk skum og Beef kunstig steinblokker med et lag av betong å sikre holdbarheten. Må du kontrollere at betongen er jevnt brukt rundt den kunstige boulder å sikre et høykvalitets produkt.

•Chisel virkelige blokker i landskapsarbeid prosjektet å møte utseendet på din kunstig steinene. Du bør plassere en ekte rock side ved side med en stein du opprettet for å veilede deg gjennom endring prosessen.

Tips og advarsler

  • Planlegge tid med en lokal landskapsarbeid selskap å få en tutorial på hvordan du bruker en landskapsarbeid mold. Muggsopp gi form og konsistens som for landskapsarbeid steiner, men de ikke kan lett med brukerfeil. Det kan hende du kunne låne former fra landskapsarbeid selskaper for en liten leiebeløpet.