Hvordan lage kutte nelliker sist

January 17

Utsmykkede, ruffled kronblader og valg av farger gjør nelliker et optimalt valg for mange buketter og blomsterdekorasjoner kutt. Blomsterbutikker leverer både naturlig farget og farget nelliker i nesten alle tenkelige farger. Kutt blomstene har en lang vasen når stelt riktig, slik at du kan nyte displayet i to uker eller lenger. Nelliker kommer i store og små varianter. De små nelliker, kalt spray, gjøre attraktive buketter på egenhånd eller de gir filler for større arrangementer. Store nelliker arbeid samt enkelt blomster i liten vase eller som del av en større bukett.

Instruksjoner

•Fyll vase med 100-110 grader Celsius vann. Oppløse en kutt blomst konserveringsmiddel i vannet.

•Plasser en liten bolle fylt med 100 F til 110 F vann i nærheten av vasen. Holde bunnen av carnation stammen under vann i bollen. Avskåret 1 til 2 inches fra på slutten av stammen på en 45 graders vinkel med en skarp kniv. At under vann forhindrer luftbobler inn stammen.

•Fjern stammen fra bollen og umiddelbart legge den i forberedt vasen. Fjern alle bladene av stammen som sitter under vannet i vasen. Gjenta prosessen for de gjenværende nelliker, hvis aktuelt.

•Still vasen på et kjølig sted der nelliker mottar lys, men indirekte sollys. Temperaturer i nærheten 65 F på dagtid og opp til 10 grader kjøligere om natten er å foretrekke.

•Bytt vannet og konserveringsmiddel i vasen hver to til tre dager eller mer ofte hvis det blir skyet. Fjerne carnation blomster som de begynner å vil..

Tips og advarsler

  • Ren vase i blekemiddel vann og skyll den grundig før nelliker. En grundig vasking og desinfisering sikrer ingen bakterier, som kan forårsake nelliker å vil., forblir i vasen.