Hvordan lage kunstige bergarter

April 20

Hvordan lage kunstige bergarter

Legge steiner kan legge ekstra dimensjon til din hage eller landskap. Store steiner kan være tunge til å flytte og dyre å kjøpe. Gjør kunstig steinene kan spare deg mye av bekostning, for ikke for å nevne spare noen mulig tilbake belastningen. Opprette kunstig steinene kan være litt av en utfordring, men det kan gjøres med hjelp av noen relativt lett å finne materiale, som kylling wire og sement.

Instruksjoner

Gjør din menneskeskapte bergarter

•Bruk et bredt stykke hønsenetting og bøy den inn figuren du ønsker for din rock. Fyll noen plast poser med Styrofoam peanøtter. Plasser poser i hønsenetting skjemaet til skjemaet fylles. Bruk ledningskanalbånd for å sikre poser i stedet.

•Bruk et målebeger, hell en del støpesand sand med en del Portland sement i en bøtte. Legge til en akryl befeste additiv, ifølge produsentens retninger, til blandingen. Legge vann til blandingen og kombinere blandingen med en sparkel eller gummihansker til den får en konsistens tykk nok til å gjøre karbonader.

•Kuleis ut blandingen med hendene og gjøre karbonader av den. Dekk skjemaet wire med karbonader. La karbonader overlapper og trykke dem ned for å jevne dem mot skjemaet. Kontroller at karbonader opprettholde en tykkelse på 3 inches.

•Bruk en stort svamp eller en murskje å forme din rock. Trykke havet svamp i rock skjemaet oppretter en naturlig ser sten tekstur. Du kan bruke siden murskje din lage naturlige årer i rock overflaten og poenget med sparkel opprette lille pits i rock.

•Plasser en stor plastpose over rock fra. Dis over hele vesken med en sprayflaske fylt med vann regelmessig for å holde blandingen fuktig og hindre sprekk fra forming i mold. La mold tørr for en måned. Deretter fjerne posen og trykk skjemaet rock. Rock bør gjøre en helligholde lyd. Ledningskanalen båndet og ta plastposer ut av formen. Vask rock med oppvaskmiddel og et rent håndkle. Tillate rock tørke.

•Prepare akryl vann basert maling, i henhold til produsentens instruksjoner, i den ønskede fargen stein. Fylle en sprayflaske med maling løsningen og spray rock overflaten grundig. Legge til ekstra lag av farger i jordtoner, slik som beige og oransje, å gi din rock naturlige utseendet.

•Prepare vann basert betong fugemasse, ifølge produsentens retninger, i en maling panne. Fyll en sprayflaske med fugemasse løsningen. Spray hele overflaten av rock med tetningsmasse å bevare og beskytte overflaten.

Tips og advarsler

  • Undersøke noen naturlig stein før forme din menneskeskapte rock å duplisere mest naturlig utseende.
  • Alltid bruk en støvmaske for å hindre inhaling noen farlige gasser når du arbeider med kjemikalier. Bruk vernehansker og vernebriller å forhindre kjemiske forbrenninger eller andre skader.