Hvordan lage kolloidalt sølv på kjøkkenet

November 11

Kolloidalt sølv er en naturlig antibakteriell, antifungal, og antiviral agent som består av mikroskopiske biter av sølv suspendert i destillert vann. Å lage din egen kolloidalt sølv på kjøkkenet er mye som sølv electroplating, og like enkel. Når opprettet, bør din kolloidalt sølv holdes i en mørk glassflaske og lagret i mørke skapet eller skuffen å hindre sølv reagere med lys (på samme måte som et fotografisk negativ reagerer med lys).

Instruksjoner

•Shove fire 9-volt (transistor radio) batterier sammen, positiv terminaler presset inn negative terminaler slik at batteriene danner et rektangel, med en gratis positiv terminal og en gratis negative terminalen. Dette høres komplisert, men det er faktisk ganske enkelt som det er bare én måte at fire 9 volts batterier kan knyttes til hverandre for å danne et fylt rektangel.

•POKE to hull i plast lokket for glass målebegeret. Bruke en spiker eller en borekrone for å gjøre hullene. Hullene skal være 1 1/2 inches hverandre. Din ren sølvtråder vil gå gjennom disse hullene senere.

•Fyll en kopp ren destillert vann inn i måling kopp og satte plast lokket på koppen.

•Klemme ene enden av ett stykke isolerte wire til gratis positiv terminalen 9 volts batteri-matrisen. Klipp den andre enden av kabelen til en ren sølvtråder og deretter skli sølv wire gjennom ett av hullene i lokket på målebegeret slik at sølv wire henger ned i destillert vann, med alligator klipp på utsiden av dekslet.

•Klemme ene enden av den andre stykket isolerte ledningen til den gratis negative terminalen på batteriet klyngen. Klipp den andre enden av kabelen gjenværende rent sølv wire. Skubbe denne sølv wire gjennom gjenværende hullet i måling kopp lokket slik at denne ledningen er også suspendert i vannet. Tillat ikke ledninger berøre.

•Vent den elektriske strømmen kan forårsake en av sølv ledninger å løslate en sky av sølv partikler i vannet. Bobler av ufarlig hydrogengass vil danne på andre ledningen. Når vannet blir en lys gul farge, er den klar. Ledningene kan fjernes fra væsken og koblet fra batteriet matrisen.

•Fyll gulaktig væske (din kolloidalt sølv) i en mørk flaske og cap det. Holde denne flasken fra lys som mulig. Din kolloidalt sølv kan sprayes på frukt og grønnsaker til å holde dem fra å ødelegge og selv inkludert i drinker for menneskelig konsum.