Hvordan lage Klesvask duft siste

February 25

Hvordan lage Klesvask duft siste

Vaskemiddel og stoff skyllemiddel produkter kommer i et fantastisk utvalg av dufter. Fra woodsy til blomster, det er frisk duft å "kile nesen" av hver shopper. Dagens Klesvask produktprodusenter strever for å skape varige dufter som overholder stoffer som deres forbrukere ønsker. Noen Klesvask og stoff skyllemiddel produkter har dufter ment å vare i uker. Dessverre alle luktene må visne etter hvert, men du kan forlenge duften i vaskerom produkter.

Instruksjoner

•Vaskestasjonen tømmes din klær og sengetøy. Bruk en parfymert vaskemiddel i vaskemaskinen.

•Dry klær i tørketrommelen med et stoff skyllemiddel ark. Du bør bruke samme duften som du bruker for klesvask vaskemiddel å forsterke aroma. Mange Klesvask selskaper gjøre vaskemidler og stoff myknere i samme dufter for dette formålet.

•Plasser stoff skyllemiddel ark, med samme duften, dresser skuffer og på hyllene i Lin skap. Du kan også sette en fersk stoff skyllemiddel ark i samme duften i fold av hvert ark med rent håndkle og putevar i Lin skapet. Hvis du bruker samme duften for alle ren Klesvask og klesvask lagring, omgi du stadig stoff elementene med identiske parfyme, slik at stoffet fibre å absorbere duft.

•Stick en kleshenger koble gjennom et stoff ark. Henge på oppheng i klær skapet. Endre stoff skyllemiddel arket hver uke for å oppdatere duften men ikke kaste det gamle stoffet skyllemiddel ark. Du kan sette den tilbake i stoff skyllemiddel pakken fordi den kan fremdeles brukes å bløtgjøre Klesvask og redusere statisk elektrisitet på tørketrommel.

•Spray rom eller håndklær og sengetøy, bruke en spray parfymert med samme duften du brukte for klesvask din. Hvis du bruker en vanlig duft, som lavendel, er det enkelt å koordinere dine vaskemidler, stoff skyllemiddel ark, deodorizing spray, og selv bad såper i samme duften. Ved omgir deg selv og din husholdningsartikler med samme duften, absorpsjon av at lukten vil gjøre duften vare lenger.

Tips og advarsler

  • Mest hypoallergeniske vaskerom produkter inneholder dufter. Hvis du har allergi og foretrekker hypoallergeniske vaskemidler og stoff softeners kan du ha en hard tid å finne dufter og matchende duft produkter.
  • Ifølge New Zealand dermatologiske samfunnet Incorporated er den beste måten å unngå en hud allergi reaksjon å unngå produkter som inneholder dufter. Ikke bruk, eller overforbruk, duftende vaskerom produkter hvis du har familiemedlemmer med kjente allergier. Duftende vaskerom produkter kan forverre allergisymptomer og forårsake hudirritasjoner og Nysing.