Hvordan lage kategorien øverste romerske nyanser

October 19

En moderne skyggen med ekte appell er romerske skyggen. Romerske nyanser stige og lavere på et wiretrekk system å opprette rene vannrette linjer, snarere enn store swags eller feiende stoffet til side. For å krydre allerede trendy romerske skyggen, kan du kategorien-top romerske nyanser for ytterligere tegn. Kategorien topper la skyggen pares med en dekorativ gardin stang å vise enda mer av din stil.

Instruksjoner

•Measure lengden og bredden på innsiden av vinduet. Legge til 4 inches i begge målene og klippe din stoff til denne størrelsen. Plasser siden stoff mønstret ned og brett sidene over to ganger av en tomme. Sy en 1/4-tommers søm ned hver side å sikre hem.

•Sett stoff høyre side ned igjen og snu de øvre og nedre kantene to ganger av en tomme akkurat som du gjorde langs sidene. Sy 1/4 tomme langs toppen og bunnen å sikre.

•Skjære syv 3 x 8-tommers strimler av stoffet skal fanene. Brett hver stripe i halvparten lengderetningen med høyre side mot i. Sy ned siden til et rør. Slå hver kategorien høyre side ut og trykk kategoriene flat.

•Falsing fanene over så rå kantene på stoffet rør møte for å danne en løkke. Sy en 1/4-tommers-søm over kantene. Trykk sømmene åpen. Justere kategoriene så skjøtene kjører nær bunnen av loopen og trykk loopen flat.

•Space hver av fanene jevnt fra hverandre langs toppen, drog skyggen slik at de overlapper toppen bare en tomme med presset sømmen mot skyggen. PIN hver fane på plass og sy kategoriene øverst i skyggen.

•Still skyggen ned på en flat overflate med høyre side ned. Tegne to loddrette linjer nedover din stoff fordelt jevnt fra hverandre visuelt danner tre kolonner på baksiden av stoffet.

•Få avstand vannrette linjer hver 8 inches starte nederst og jobbe deg opp skyggen til du er 8 til 12 inches fra toppen av skyggen. Sett din dowel stang gjennom kanten som kjører langs bunnen.

•Plasser en liten plastikk ring på hvert punkt der tegnet linjene krysser hverandre og hems der de trukket linjene. Hånd sy ringene til stoffet. Spray baksiden av stoffet med rent vann for å slette tegnet linjene.

• Kjør en lengde på snor gjennom hvert vertikal sett med ringer starte nederst og gå hele veien til toppen. Knyt en knute i haler av snor langs bunnen for å holde dem sikret til bunnen ringene. En gang på toppen, ta endene av hver ledningen gjennom topp sett av ringer før de er alle på én side og knyt dem sammen for å lage skyggen klar til å henge.

Tips og advarsler

  • Velg et stoff for din romerske skygge som samsvarer med eller koordinater med eksisterende innredningen av rommet du arbeider i.