Hvordan lage kaktus Terrariums

March 11

Hvordan lage kaktus Terrariums

Når det gjelder å kaktus terrariums, er enkelhet best slik at fokus er på kaktus. Altfor ofte terrarium entusiaster gjør feilen å plassere kaktus i farlige miljøer ved å plassere dem i Glassbeholdere i solen og ikke vanning dem ofte tenker dette er kaktus livsførsel. Dette er ikke slik. Kaktus trenger vann og må være i et miljø der de ikke kan puste og overfylte eller understreket. Kaktus gjør vakre planter for terrariums. Mange vil selv blomst i terrariums hvis stelt riktig.

Instruksjoner

•Fyll potting jord i en plast eller leire beholder som har en drenering rett under den. Hvis bruker en plastbeholder, vurdere spray maling med Krylon gjør det stein spraymaling for plast som vil tillate deg å male plast potten med en faux stein overflate som vil gi stil til innredning av potten. Glassbeholdere anbefales ikke kaktus.

•Plasser noen sand, hvis ønskelig, på toppen av potting jord. Sanden må være passende for kaktus. Ikke bruk sand som du har plukket opp på en stranden eller park. Disse sand har forurensninger og vil ikke være sunt for terrarium.

•Plant kaktus i beholderen nøye. Ikke plante dem tett og overfylle terrarium. Overbefolkning terrarium tillater ikke riktig puste eller voksende rom for hver individuelle kaktus.

•Arrange steinene og de dekorative stykker i potten. Ikke overfylle terrarium. Dekorere det med naturstein vil gi den en mer realistisk stemning. Med steiner som er oddetall i antall vil være mer behagelig for øyet. Noen interiørdesigner til kan være liten plast skorpioner eller øgler kjøpt på akvariet eller kjæledyr butikkene.

•Plasser terrarium på et sted som får sollys.

Tips og advarsler

  • Vann terrarium ofte. I motsetning til populær overbevisningen, kaktus må vanning ofte.
  • Noen terrarium entusiaster plasser jord eller rullesteinstrender lag i deres terrariums for kaktuser og plassere dem i Glassbeholdere. Dette anbefales ikke, kaktus trenger luft å puste og gjøre ikke trenger føttene våt i jord som har ingen dreneringssystemet. Anbefales bruker en beholder med drenering og grunne, åpen munn.