Hvordan lage Ivy vokse på en blokk vegg

July 30

Hvordan lage Ivy vokse på en blokk vegg

Boston ivy (Parthenocissus tricuspidata) er kanskje den enkleste av alle ivies bruke dekker strukturer. Det vokser raskt og har liten, suge plater på dets vinranker, så det krever trening. Boston ivy er løvfellende. Bladene endre til orange-rød før slippe høsten. Den beste måten å få Boston ivy å dekke en vegg gir riktig vekstforhold. Hvis behovet er oppfylt sin støttestruktur er sterk, Boston ivy kan bli opp til 50 til 60 fot.

Instruksjoner

•Velg sunt, pest - og sykdomsfri planter fra din lokale hage senter. Etter Clemson samarbeidende forlengelsen er 2-år-gamle planter ideelle for klatring. Lean nyplantede ivy mot veggen ønsker det å klatre og det griper holde på sin egen.

•Plant din ivy ca 6 inches vekk fra veggen du vil den skal klatre. Fuktig, godt drenering jord foretrekkes, men Boston ivy tåler de fleste grunnforhold.

•Irrigate regelmessig holde jorda fuktig, men ikke soaking. Hvis din eføy er i en solfylt, tørt sted, vask den med slangen vann regelmessig å holde den fri for støv. Het, tørr, støvete Boston ivy er utsatt for spider mites.

•Pruning din ivy årlig holder det i sjakk. Hvis ikke regelmessig trimmet, Boston ivy klatrer og dekker alt i sin vei. Det er ingen spesielle teknikker for beskjæring dette anlegget, siden det ikke er vokst for sine. Beskjære uønskede deler av vintreet under sen høst eller tidlig på våren.