Hvordan lage insektvoks skjermene

October 19

Insektvoks skjermene er utformet for å passe over dører og Vinduer for å holde flyr, mygg og andre feil ut av hjemme, bilen eller uansett hvor du kan være. Insektvoks skjermene kan kjøpes fra utendørs utstyr butikker, eller de kan gjøres for hånd. Gjør en insektsgitter krever få materialer og kan være ferdig og klar til bruk i minutter.

Instruksjoner

•Decide som type skjerm du ønsker å gjøre før du begynner. Velg mellom en dør-skjerm eller en skjerm vindu. Dette hjelper deg med å fastsette høyden og bredden på rammen nødvendig.

•Measure størrelsen på åpningen som du ønsker å dekke et insekt-skjermen. Mål fra innsiden kantene på åpningen. Døyt ned høyden og bredden. Hvis du planlegger å bare sitte skjermen i vinduskarmen, Legg en halv tomme høyde og én tomme til bredden. Hvis det skal være montert foran vinduet, og 1 1/2 inches med målene slik at overlappende. Hvis det skal plasseres i vinduet, kan du ta en centimeter av både høyden og bredden.

•Deduct størrelsen på hjørnet innsatsen for rammen fra målinger som ble gjort i forrige trinn. Dette vil være siste målingen. Innsatsen vil holde rammen sammen og kan legge til et par inches i hjørnene. Det er viktig å trekke størrelsen for å hindre at rammen blir for stor for åpningen.

•Skjære rammen ned til størrelse. Pass på at det er kuttet til de nøyaktige målene. Måle ramme bitene langs ytterkantene. Kontroller at alle hjørnene i 45-graders vinkler og kutt stykker med en baufil. Filen røffe kanter med sandpapir.

•Sett rammen sammen. Legge alle fire sidene ned slik at de danner et rektangel. Fest hjørne innsatsen til hjørnene av rammen for å passe tett og holde rammen sammen. Tapp hjørne innsatsen med en hammer slik at de forblir på plass.

•Lay aluminium skjermen over rammen og skjær den størrelsen. Skal kuttes med to centimeter bredere enn rammen. Trim hjørnene av skjermen i en 45 graders vinkel. Line opp kutt med hjørnene av rammene.

•Skyv skjermen inn i sporene av rammen. Start i hjørnene og bøye dem litt til å passe inn i rammen. Gjør dette for alle fire hjørnene til rammen er sikker.