Hvordan lage ildfaste murstein

January 12

Hvordan lage ildfaste murstein

Spesielle sement brukes til å lage ildfast stein. Du kan kjøpe ildfaste sement på din lokale jernvarehandel, eller du kan gjøre det fra bunnen. Gjør din egen ildfaste sement krever mur sement i blandingen, som er forskjellig fra Portland sement. Portland sement vil eksplodere i høy varme, mens mur sement tåler høye temperaturer. Bygge din egen mold Ildfast murstein tar litt snekring ferdigheter og noen verktøy. Hvis du ikke har verktøy for å lage mold, kan du leie dem fra din lokale verktøy utleie butikken.

Instruksjoner

•Skjære 2-tommers med 4-tommers pigger. Kutte dem til lengde og bredde størrelse murstein du gjør. For eksempel for en murstein skive måler 24 inches av 24 inches, to stendere 24 inches og to stendere 27 tommer. Skru hver ende av 27-tommers stenderne på baken slutten av 24-tommers stenderne, opprette en 24-tommers av 24-tommers eller torget.

•Lay boksen på flatt underlag, for eksempel gulvet eller bordet. Skjær et stykke kryssfiner med målene for boksen stud. Skru kryssfinér til boksen hver 5 inches. Snu boksen så kryssfiner er på den glatte overflaten.

•Caulk sømmene der kryssfiner møter stenderne og hvert hjørne der stenderne møtes. Gni vegetabilsk fett hele innsiden av boksen, inkludert kryssfiner bunnen. Eller bruke polyuretan for å forsegle tre. Legge boksen på et stykke kryssfiner, men ikke feste ned andre stykke kryssfiner.

•Mix sement ildfaste. Lå et stykke plast sheeting på en myk overflate, eller du kan blande ildfaste sement på en glatt, konkrete overflate. Hell en og en halv deler mur sement, en og en halv deler perlitt, to deler brann leire og to deler sand. Rør tørr blandingen med en spade til det er godt blandet.

•Opprett et hull i midten av tørr blanding. Hell halv del vann i midten av hullet og sakte kaste tørr blanding i vannet til blandingen er smuldrete. For å teste om blandingen er den ideelle konsistensen, gjøre en ball ut av blandingen og kaste det opp i luften. Hvis blandingen forblir sammen når du fange den, er det den ideelle konsistensen. Legge til mer vann til blandingen har den ideelle konsistensen.

•Fyll mold med hjemmelaget ildfaste sement. Pack sement som mulig. Skyv en 2-tommers med 4-tommers stud over toppen, frem og tilbake, for å jevne ut sement. Gjør det selv med toppen av boksen. Vibrere andre stykke kryssfiner, bruke en hammer drill og en skrap stykke tre. Vibrasjon vil avgjøre sement og fjern eventuelle luftbobler. Fortsett til toppen av mold er glatt og alle luftbobler er borte.

•Dekk sement i mold med et stykke plastfolie. Tapen plast på utsiden av formen med duct tape. Holde sement fuktig for et par dager, så Fjern plast og la sement kur for to dager.

•Release murstein. Fjerne den skruene fra kryssfiner og endene av stenderne fjerne mold fra Ildfast murstein.