Hvordan lage hypoallergeniske vaskemiddel

June 26

Hypoallergeniske vaskemiddel er viktig for alle som lider av hud allergier. Hypoallergeniske vaskemidler må være fri for dufter og fargestoffer fordi disse er ingrediensene som forårsaker reaksjoner i mange mennesker. Mange mødre og fedre velger å bruke duft gratis vaskemidler og fargestoff gratis vaskemidler for sine babyens sensitiv hud. Mange store kjøpt vaskemidler er fulle av kjemikalier, parfyme og fargestoffer og de som ikke pleier å være svært dyrt. Det er egentlig ikke nødvendig å bruke mye penger på en spesialitet vaskerom produkter, kan du lage dine egne. Ingrediensene for sensitiv hud vaskemiddel er svært vanlig og koste ikke mye. Hvis du har en allergi å Klesvask såpe eller hvis du vil gjøre milde baby vaskemiddel, vil du ikke bli skuffet med resultatene. Dette er den mest effektive hypoallergeniske vaskerom såpen jeg noensinne har brukt.

Instruksjoner

•Du trenger 3 kopper natron, 3 kopper vasking brus, 3 kopper fint revet Castilla såpe og 3 kopper 20 Mule Team Borax. Arm & Hammer gjør en stor vask brus og er lett tilgjengelig i de fleste dagligvarebutikker. 20 muldyr team boraks kan også finnes i dagligvarebutikker. Castilla såpe kan finnes i mange butikker og online. Castilla såpe er vanligvis funnet som en stor kake av såpe, bruk en ostehøvel for å rist det i fine stykker.

•Bruk en stor collectible plast beholderen og Legg alle ingrediensene til bøtte. Sett lokket på tett og rist kraftig bøtte for å mikse ingrediensene.

•Bruk 1/2 av en kopp hypoallergeniske vaskemiddel per Last på Klesvask. Hvis tøyet er ekstra skitne, bruk 3/4 av en kopp til 1 kopp.

Tips og advarsler

  • Store hypoallergeniske vaskemiddel i plast container vil lokket på tett for å hindre clumping.
  • Doble, tredoble eller firedoble ingrediensene så du trenger ikke å blande vaskemiddel så ofte.
  • Alle ingrediensene kan også kjøpes samtidig som vil spare penger.
  • Klart etiketten utsiden av din container med alle ingrediensene.