Hvordan lage hjemmelaget taket raker

September 7

Taket rake er et nyttig verktøy å ha hvis snø er en vanlig del av vintersesongen i din locale. Hjem og hage butikker selger produsert taket raker, men du kan spare penger hvis du lage en selv. En grunnleggende taket rake består av en leder for skraping snøen tak og en stang for å utvide hodet til taket. Hvis de er sterk nok til å opprette en solid, kan du bruke materiale for disse komponentene. Prosjektet er enkelt, og du kan ha en hjemmelaget taket rake i mindre enn to timer.

Instruksjoner

Stå et sted ene enden av stangen på et flatt underlag. Plass en brakett mot hver side av denne enden av datakanalen. Parentesene, sammen med slutten av røret, bør ligne en opp-ned T. Trykk spissen på en markør gjennom hvert hull på braketten. Dette markerer plasseringen av hvert hull på røret.

•Fjern parentesene. Bore gjennom merkene lage hull for bolter. Bruk en hånd drill og litt drill.

•Plasser brakettene på hver side av røret. Kontroller at hullene er på linje med hullene på røret. Skyv boltene inn i hullene. Plass en vaskemaskin og en mutter på slutten av hver bolt. Tvinn mutteren rundt bolten til det er mot vaskemaskinen. Snurp sammen med en tang å sikre begge klammene til Polen.

•Plasser metallplaten på en flat overflate. Stå T enden av stangen på tallerkenen. Kontroller at Polen er i midten av tallerkenen.

•Skyv tuppen av en markør gjennom hullene på brakettene å markere hull bolter på tallerkenen. Fjerne pole. Bore et hull på hver merket spot.

•Plasser metallplaten over i parentes på slutten av Polen. Juster hullene på tallerkenen etter hullene i parentes. Plasser boltene inn i hullene og plassere en vaskemaskin og en mutter på slutten av hver skrue. Tvinn nøtter på skruene. Stram nøtter med en tang.