Hvordan lage hjemmelaget selvåpnende kalde rammer

June 9

Hver Gartner drømmer om utvide vekstsesongen. Du kan gjøre det ved å opprette en kald ramme. En påminnelse om kalde rammer---du må kontrollere temperaturen samt temperaturen inne kulden rammen. På solfylte dager, kan det bli varmt nok i en kald ramme å lage mat planter, selv med luften utenfor temperaturer i 40s. Hvis du ikke kan være hjem å overvåke kalde rammen, installere selvåpnende hengsler. De fleste modeller av disse hengsler inneholder en sylinder fylt med en væske som utvides og kontrakter med omkringliggende temperatur. Når temperaturen stiger i 40s, væsken utvides og toppen åpnes. Når temperaturen synker, flytende kontrakter og de øverste lukkes. Disse hengsler er nesten like enkelt å installere som vanlig hengsler.

Instruksjoner

•Finn en gammel vindu eller patio døren som toppen av kalde rammen. Patiodører er best fordi de inneholder herdet sikkerhetsglass som ikke vil bryte inn i dødelig skår som vanlig vindusglass gjør. Du kan også bruke vinduet-grade plastikk knyttet til en treramme.

•Build en boks på størrelse med scavenged vindu eller patio døren. Bruk kryssfiner eller partikkel og snitt til størrelse med en sirkelsag. Kalde rammen bli orientert så langsiden er på nord og Sør når du setter den kalde rammen i hagen. Gjøre veggen på sørsiden av boksen seks til 12 inches kortere enn baksiden å fange strålene av lav-in-the-sky høst og vintersolen. Skjær hver kortside diagonalt så foran samsvarer med høyden på foran veggen og baksiden samsvarer med høyden på bakveggen.

•Sikker hjørnene av kryssfiner boksen med hjørne braketter. Fest brakettene hjørne til hvert bord i hvert hjørne med tre skruer.

•Sett det selvåpnende hengsler til bakveggen av boksen kalde ramme og bakre kanten av vinduet eller patio døren, følge instruksjonene fra produsenten av hengslene. Hver selvåpnende hengsel løfte ca 15 lbs. Hvis scavenged vindu eller patio døren veier 30 lbs., må to selvåpnende hengsler, jevnt fordelt langs bakveggen av kalde rammen. Hvis topp er lett nok å bare kreve ett selvåpnende hengslene, plasserer den i bakveggen av kalde rammen og installere en vanlig døren hengslene i hver ende av bakveggen.

•Sett "øyne" fra en krok og øye type dørlås ved siden av de kalde ramme vindu eller patio døren omtrent åtte til ti inches fra forsiden av kalde rammen. Pund en solid innsats i bakken i nærheten og fest den "krok" delen av krok og øye dørlås øverst på bålet. Når vind finnes og er det nødvendig å forlate de kalde ramme åpen, sette kroken på bålet i øyet som er kalde rammen øverst. Dette vil hjelpe holde dekselet fra slamming stengt eller blåse åpent i sterk vind. Hvis du brukte en gammel patio døren til toppen av kalde rammen, sette en annen innsats og krok og øye lås på den andre siden av kalde rammen. Dette trinnet er valgfritt, er det en anbefalt sikkerhet forholdsregel.

Tips og advarsler

  • Selvåpnende hengsler for kalde rammer er tilgjengelig på utslipp og hage butikker eller online. På solfylte dager, kalde delbilder skal åpnes hvis temperatur er over 40 grader F. gjør sikker din automatisk åpning hengsler er satt til å åpne ved denne temperaturen.