Hvordan lage hjemmelaget loppe frastøtende

April 19

Hvordan lage hjemmelaget loppe frastøtende

Loppene og annet pests er bane av en pet eiers eksistens. Problemet øker hvis din pet er tillatt inne i lengre perioder. Bekymringer spenner fra forurensning til mennesker og dyr helse har ført til en reduksjon i populariteten av kjemiske plantevernmidler-baserte repellents. I denne voksende bevissthet hardnakkethet problemet med loppe infestation fremdeles. En utmerket løsning å denne utfordringen er å utnytte naturlige essensielle oljer og urte ekstrakter som kan virke støtende på loppene for å tvinge dem til å søke ut nye steder å ligge i stedet for på din pet eller hjemme. Her er en oppskrift for en hjemmelaget loppe frastøtende at du kan gjøre når og eventuelt antall som er nødvendig. Det er vanligvis trygt for bruk både innendørs og utenfor for dyrene og folk. Du kan også spray det på møbeltrekk og tepper. Fra start til slutt, vil denne metoden ta deg litt mer enn 30 minutter.

Instruksjoner

•Gather alle ingredienser og leverer du trenger. Begynn med å åpne sprayflaske og forsiktig helle i destillert vann.

•Bevegelsessensoren opp pipette sprøyten, og åpne den første essensielle oljeflasken som du har valgt.

•Bruk dropper plassere tre til fem dråper av den valgte oljen i sprayflaske.

•Gjenta med hver av oljer som du har valgt.

•Lukk sprayflaske, erstatter caps på essensielle oljer, og lå pipetteverktøyet til side. Riste sprayflaske forsiktig i 60 sekunder og plasser på toppen av en mot i 30 minutter. Spray kjæledyret pels, sengetøy, tepper og møbler med denne blandingen til naturlig drive tilbake loppene.

Tips og advarsler

  • Bruke så mange forskjellige typer av essensielle oljer som du har råd til å styrke styrken på dette spray formel, men ikke mindre enn fire.
  • Essensielle oljer refereres kan også være gned inn kjæledyret pels i regular Stell og børstet eller kjemmet gjennom å drive tilbake loppene. Å bruke Hvis kjæledyret blir våt og etter hvert bad.
  • Her er et billigere alternativ til viktige olje-baserte frastøtende spray: Skjær åtte friske sitroner i kvartalene. Plasser dem i kokende vann og la sitroner til bratte minst tre timer. Sil og sett væsken i en sprayflaske. Sjøsprøyt din pet som anvist.
  • Unngå direkte sprøyting et dyr ansikt. Bruke spray på hånden og gni det på pelsen til ansiktet, rundt øynene og ørene.