Hvordan lage hjemmelaget avstøtende maur

March 13

Mens maur kan faktisk hjelpe hagen din ved å bryte ned organisk materiale og aerating jord, kan de også være skadedyr når de skriver hjemme å se etter vann og mat. Maur er langt de mest utbredte skadedyr i husholdningen. Du kan kjøpe maur spray og foggers å kvitte seg med dem, men disse produktene kan være skadelig for helsen din, og det er en hassle å dekke dine møbler og andre eiendeler før de. Disse spray eller foggers kan også være dyrt. Men det er et alternativ, og det kan gjøres midt i ditt hjem. Ved hjelp av fremgangsmåten nedenfor kan du lage din egen hjemmelagde maur frastøtende.

Instruksjoner

•Fyll 2 kopper destillert hvit eddik i en stor bolle. Eddik inneholder naturlige forbindelser som kan endre duften maur bruker til å kommunisere. Maur stole på duft stier venstre ved andre maurene å medlemmer av kolonien mat kilder i huset.

•Legg 4 tbs. cayennepepper til blanding. Cayenne pepper inneholder en potent substans som kalles capsaicin som er en irriterende maur. Noen kommersielle maur repellents inneholder capsaicin som ingrediens.

•Legg en kopp revet grapefrukt, sitron og appelsin skreller inn i blandingen. Skreller av disse sitrusfrukter inneholder en potent kjemisk kalt Limón som frastøter naturlig maur. Limón er lagt til mange kommersielle kjemiske insektmidler. Skreller kan også forbedre effekten av de andre ingrediensene i blandingen.

•Legg to hakket hvitløk cloves til blanding. Bortsett fra dens sterk lukt inneholder hvitløk en aktiv ingrediens som kalles allicin som frigjør potente stoffer som driver bort insekter. Tillegg av hvitløk til blanding vil også fungere som et konserveringsmiddel og forbedre styrken på de andre ingrediensene.

•Stir ingrediensene sammen og nøye hell i en stor sprayflaske. Spray områder av huset hvor maur vanligvis samles, som kjøkken hjørner, bad, kjelleren gulv og alle dører steg i rommet. Spray denne blandingen rundt huset en gang hver 2 dager.

Tips og advarsler

  • Sterk lukt av denne hjemmelagde maur frastøtende forsvinner i ca 3 minutter etter sprøyting. Det er en sikker løsning som ikke vil skade barn eller kjæledyr.