Hvordan lage hjemmelagde BBQ Grillene

September 29

Hvordan lage hjemmelagde BBQ Grillene

En hjemmelaget grill grill er en enkel måte å lage mat i de varme månedene av året. Fisk, biff, kylling og et utvalg av grønnsaker kan bli grillet på en relativt enkel hjemmelaget grill. Disse Grill Grillene kan opprettes ved hjelp av bare noen få materialer, som er det som gjør dem populære blant mange husholdninger. Materialer, for eksempel slagg blokker, kan kjøpes på noen maskinvare forsyning butikken. Innen en time, kan en hjemmelaget grill grill opprettes.

Instruksjoner

•IDENTIFY et område for å bygge den hjemmelagde grillen grill. Velg et område som har en hard, selv overflate og er fra vegetasjon. Sted utendørs grill nær en struktur, hus, garasje eller skur, for å blokkere vinden som kan påvirke matlaging prosessen.

•Plasser tre slagg blokker 1 fot fra hverandre i vertikal oppreist posisjon til støtte blokker for base. Bruk målebånd for å angi slagg blokker fra hverandre.

•Plasser to slagg blokker vannrett øverst på den første støtter blokkere og halvparten av andre støttefilene blokk for å opprette først halvparten av basen. Plassere en annen to slagg blokker på samme måte over andre halvdel av andre støtte blokk og tredje støtte blokk til å opprette andre halvparten av basen. Totalt fire slagg blokker plasseres horisontalt på støtte slagg blokker, som var plassert i trinn to, danner grunnlaget for Grill som vil holde varmeelementet.

•Plasser en cinder blokk loddrett oppreist på hver ende av basen. Disse to slagg blokker vil holde matlaging rist i stedet.

•Plasser rustfritt stål matlaging rist over toppen to slagg blokker av grill. Bruke kull eller tre som varmekabel for hjemmelaget grill. Plass varmekilde oppå base blokker mot midten.

Tips og advarsler

  • Bære og løft eneste cinder blokk for å redusere stress på kroppen.
  • Bruk en hånd lastebil til hjulet slagg blokker over lange avstander.
  • Bruk hansker ved håndtering byggematerialer for å beskytte hendene.