Hvordan lage hevet Panel nøttetre bruker MDF

April 23

Hvordan lage hevet Panel nøttetre bruker MDF

Nøttetre er panel som kjører langs bunnen halvparten av veggen, under en stripe av dekorative molding kalles en stol jernbane. MDF er en tre sammensatt produkt laget av veldig fint støv i et spesialisert kjemiske bonder som skaper et panel av høy konsistens i tekstur og tykkelse. Panel kan dannes i to lag, med en backer og et dekorativt lag.

Instruksjoner

Skjæring og maskinering

•Skjære din 48 x 96-tommers ark 1/2-inch-thick MDF i tre lik 32 x 48-tommers paneler. Klipp ett ark for hver 12 fot nøttetre. Klipp 3/4-tommers-tykke MDF i samme mengder. Bruke en tabell så med en fin-tooth blad.

•Få et 42-av-22-tommers rektangel i midten av hver 32 x 48-tommers panel av 3/4-inch-thick MDF, bruker en gigg så. Kutte en tomme fra kanten av 42-av-22-tommers paneler, slik at de 40 av 20 inches, tabellen så.

Sette inn en venetianske litt med en 3/4-tommers bred kutt og betydning i ruteren. Angi dybden slik at lageret rir 3/8 tommer under bunnplate til ruteren. Start ruteren og kjøre den langs ytterkanten av rektangulære panelene. Start ruteren og løpe fra venstre til høyre.

• Kjør ruteren rundt innsiden av utsparingen i 32 x 48-tommers paneler. Bruke trelim på baksiden av disse panelene og sett på hver 1/2-inch panel, med alle kantene flush. Nail paneler med 1 1/4-tommers pin spiker, en hver 6 inches.

Montering

•Apply lim på baksiden av utskjæringen paneler du distribuerte og passer en, sentrert, i hvert panel. Spiker dem på plass på samme måte.

•Depress knappene og dra stud finder over installasjon veggen merke hver spot der finder lyser og piper, for å markere stenderne.

•Passer panelene mot veggen, starter i den ene enden. Stå i panelet mot veggen og kjøre en 3-tommers behandlet dekk skruen gjennom panelet 2 inches ned fra toppen av panelet, og en 2 inches opp fra bunnen, i hver stud, med en Oppladbar drill, til skruen hoder er litt innfelt.

•Passer neste panelet stanget til først og skru den på plass på samme måte. Fortsett å legge til full paneler så langt som mulig. Mål avstanden fra slutten av det siste panelet på slutten av veggen. Del gjenværende distanse to.

Etterbehandling veggen

•Skjære et stykke størrelsen for delt fra hver 32-tommers side av en fullført panel, slik at midten er kuttet ut på bordet så og passer de to delene sammen, for å fylle området, skape et komplett, liten panel.

•Nail et stykke 2 1/2-tommers bred stol jernbane, med toppkanten selv med toppen av panelene. Bruk en 2 tommers negl hver 8 inches. Legge til full lengde stykker av molding så langt som mulig. Mål og klipp et stykke å passe av den siste full på slutten av veggen, med et spisst så.

•Ikke det samme med 4-tommers høye baseboard langs bunnen av panelene. Passer det mot gulvet, spikre det på plass med en negl hver 8 inches og skjære et stykke å passe på slutten av veggen.