Hvordan lage hevet design på veggene med en sjablong og enkel felles sammensatte

August 31

Bruke maling med sjablonger legger en fargerik effekt til vegger og rom. Imidlertid etterlater spre felles sammensatte over en sjablong en interessant hevet design som virkelig skiller seg ut på veggen. Tynn craft store sjablonger kan ikke være tykk nok til å skape mye av en design, men tykk mylar hevet gips sjablonger gi akkurat nok lettelse. For en subtil relieffeffekt, male tørket design i samme farge som veggen eller for en mer dramatisk effekt, tint sparkelmasse med maling eller male design med craft maling.

Instruksjoner

•Prepare overflaten for å være stensilert ved å rense bort skitt og rusk. Hvis veggen ikke er å bli malt, er enkel rengjøring alt som er nødvendig. Hvis hevet design og veggen vil være samme farge, maling veggen og design etter gips design tørker. Hvis veggen og design vil være forskjellige farger, maling veggen først og begynne å spraye etter vegg maling tørker helt.

•Sett sjablongen på veggen med maler tape, utjevning sjablongen flat og sjekke sin posisjon.

•Spread et tynt lag av sparkelmasse over sjablongen med sparkel. Fyll ut alle de åpne plassene på sjablongen med felles sammensatt.

•Glatt overflaten av sammensatte med kitte kniven.

•Fjern sjablongen nøye. Ikke forstyrr sparkelmasse på veggen. Bruk en våt finger for å glatte over noen utilsiktet skavanken. Stor feil, skrape av alle felles sammensatte og starte på nytt.

•Tillat hevet design tørke og kur for 24 timer før maling beskyttelse med klarlakk.