Hvordan lage hevet boksene for en grønnsakshage

March 21

Enten du mangler hage, har dårlig kvalitet jord eller bare ønsker å dyrke grønnsaker i et opphøyd bed, kan bygge boksen høyere enn de omkringliggende jord du øke avkastningen ved å vokse mer planter i mindre plass. En hevet vegetabilske boks gir også andre fordeler som redusert jord komprimering, frostbeskyttelse, færre ugress og tilgjengelig hagearbeid for personer med svak rygg eller begrenset mobilitet. Bruke lengder på 2-av - 4 - 2-av-6 - eller 2-x 8 tommer trelast, avhengig av hvor høyt du vil gjøre sengen, eller selv liggende tømmer for å opprette funksjonen dekorative og funksjonelt hagearbeid over det ønskede stedet.

Instruksjoner

•Mark grensene for rektangulære sengen over det valgte punktet i hagen din med pulverisert kritt. Bruke et målebånd for å bestemme lengden og bredden av boksen og merke linjene så rett som mulig ved hjelp av kritt. Ideelt sett holde sengen opp til 4 fot bred og lang og høy som du ønsker. Unngå å gjøre sengen lengre enn 10 fot hvis bruker tunge landskapet tømmer.

•Fjern gress eller torv i merkede disposisjonen ved hjelp av en spade. Også fjerne ugress, anlegget rusk og steiner og samle i en trillebår.

•Opprett rammen for hevet sengen. Cut to identiske lengder på 2 x 6-tommers bygging trelast i din ønsket bredde (ikke overstiger 4 fot) med en hånd så og holde til side. Også kutte to identiske lengder bruker samme trelast å det ønskede lengden av hevet sengen.

•Assemble lengder å danne en firesidede boks, bruke en rad med fire til seks 4-tommers terrassebord skruer for hvert hjørne. Skru hjørnene av strukturen sikkert så boks-lignende rammen er stabil.

•Plasser boks-lignende rammen over merket omrisset for det over det valgte stedet. Flytte jord til en dybde på 6 inches fra en side av hevet sengen til den andre siden og bland shovelfuls av organisk materiale som kompost eller gjødsel under utgravde slutten. Flytte jord tilbake på toppen for å dekke organisk materiale og gjenta prosessen på den andre siden.

Tips og advarsler

  • Hvis bruker landskapsarbeid tømmer skissere hevet sengen, grave en grøft rundt kritt disposisjonen så bredt som landskapet tømmer men 6 inches dyp. Hell et 2-inch-thick lag av knust grus over bunnen av grøften å hjelpe avløp før legging fire lengder av pre-cut landskapet tømmer over den. Rumpe hjørnene av tømmeret. Bore 1/2-tommers bred hull gjennom toppen av lengdene av tømmer, plassert 24 inches hverandre. Sett inn en lengde på rebar i hver pilothull og kjøre det gjennom tre og jord nedenfor bruker en slegge, så toppen hviler flush mot tre.