Hvordan lage hevet blomsterbed

July 4

Hvordan lage hevet blomsterbed

Hvordan lage hevet blomsterbed. Hevet senger kan bidra til å definere en hage eller problemløsning drenering; de er også mye enklere på ryggen enn senger som er i flukt med bakken. De kan være bygget på nesten alt, men landskapet tømmer, jernbane bånd og brett er populære, spesielt for gjør-det-yourselfers. Best av alt, er de ikke så vanskelig å bygge som de ser.

Instruksjoner

•Plan din senger ved å trekke dem innen rammen av et diagram av verftet. Hvor mange vil du? Hvor stor du vil de skal? Hvor høy blir veggene? (Se Tips nedenfor for informasjon om hvordan din senger høyde.)

•Calculate hvor mye tre du trenger for sengene du ønsker å bygge. (Tenk på sengene som bokser uten topper eller bottoms.)

Kjøp trelast, må du få press-behandlet tre; ellers det vil råtne raskt kontakt med våt jord - og kutte den eller har det kuttet. (Se advarsler for info om press-behandlet tre.) Husk at du må fire sider til hver seng. Jernbane bånd eller landskap tømmer fungerer bra for kort senger. For høyere senger er 2-av-12 tre et godt valg; Det er solid og du vil ende opp med senger som er ca 10 inches høy - behagelig for arbeide.

•Bruk et målebånd og mel stenket på bakken å markere din senger, sørge for å gi tilstrekkelig plass mellom senger for en bane. Senger bør være smal nok til at du kan nå midten fra begge sider, spesielt hvis du bruker dem for arbeidskrevende avlinger som grønnsaker.

•Rid sengen av anlegget rolle ved stripping torv, Luke og/eller flytte planter og blomster om nødvendig.

•Dig en grøft under kanten av sengen. Dybden vil avhenge av bygningsmaterialer, men det bør være minst et par inches dypt; Hvis du er på en skråning, må du grave oppoverbakke siden dypere enn nedoverbakke siden slik at boksens veggene forblir i høyden.

•Build boksen (Hvis du bruker jernbane bånd, bare la dem ut) og slå den inn i grøften. Få av som solid og nivå som du kan deretter pakke skitt ned rundt kanten.

•Fyll din senger med jord. Hvis drenering er et problem - si, hvis du bygge senger på leire eller hardpan - fyll med en 2-tommers lag med grus og så sand og fyll med jord.

Tips og advarsler

  • Jo verre din jord er, jo høyere du må bygge din senger. Hvis din jord er rik og loamy, vil synker jernbanen slips et par inches i jorden gjøre. Hvis du starter med hard rød leire, vil du gå opp minst en fot, fylle med et par inches av grus og sand for drenering og fyll med god jord.
  • Synker innlegg (liggende tømmer arbeid godt) på innsiden hjørnene på senger og konstruere boksene rundt dem vil ankeret sengene mer solid.
  • Warp vil skje til slutt, og det vil følge tre naturlige korn. Minimer dette, plasserer styrene slik at alle synlige kurven er på utsiden (siden du vil være spikrer). Måten når styrene warp neglene vil ikke pop ut.
  • Du kan kjøpe ferdigblandet jord - jord som inneholder en god balanse av sand, torv og organisk materiale, som kompost - hage og jernvareforretninger (det er vanligvis kalt Haven jord, potting jord eller matjord), men du kan gå gjennom en masse 25 - eller 40-lb. poser hvis du fyller en stor seng. Vurdere bestilling det (se under "jord" i gule sider) og å ha den levert, spesielt hvis du ikke eier en lastebil; Det er vanligvis billigere og det er enklere.