Hvordan lage hest gjødsel gjødsel

August 19

Hvordan lage hest gjødsel gjødsel

Hest gjødsel er en naturlige, organiske stoff som legger til næringsstoffer og organisk materiale i en hage jord. Ved å slå hest gjødsel til gjødsel er du fordel miljøet ved å redusere fluer, drepe patogener og forbedre grunnforhold. Composted hest gjødsel likeledes innrømmer du å kvitte hest gjødsel selv, uten å betale for fjerning. En 7-fots kvadrat møkk haug tar opptil seks måneder å brytes ned om vinteren og opp til tre måneder i sommer. Bland råtnet gjødsel til jord å legge næringsstoffer eller bruke det som en organisk gressmalingsklaffen.

Instruksjoner

•Build en gjødsel haug dvs 7-fot plassen og 3-fot høy. Dette er en håndterlig størrelse komposthaug. Velg et område som nivå, litt forhøyet og er tilgjengelig for maskiner som traktorer. Prøv å sette det meste hest gjødsel haug og mindre sengetøy. Dette gjør du ved å bare fjerne skitne sengetøy fra det hest boder og bruker mindre sengetøy når rengjøring dem.

•Start komposthaug regelmessig for å forbedre lufting og oppmuntre nedbryting. Bruke en traktor snu bunken eller en pitch for for mindre hauger. Snu bunken så ofte som mulig eller minst ukentlig. Hvis du ikke bruker en traktor på større kompost hauger, bore hull i PVC-rør og sett røret i bunken. Luften vil reise ned pipen og ut hullene, øke lufting. Bruke rør som er 5-fot lang for 3-fots hauger.

•Et kompost haug når det blir for tørr. Klem en håndfull gjødsel - hvis det føles som en vred ut svamp, det har nok vann. Hvis det er tørr og smuldrete, må å vann den. Under regnfull staver, dekk haug med en presenning for å forhindre den fra får vann logget. Snu bunken etter kraftig regn tørke ut det øverste laget og spre fuktighet til nederste lag.

•Ta temperaturen på haugen med en lang stammet kompost termometer. Bunken vil starte med en lav temperatur på 50-110 grader Fahrenheit. Når det begynner å bryte ned, øker temperaturen til 160 grader. Optimal nedbryting oppstår mellom 135 og 150 grader Fahrenheit. Hauger er kjøligere om vinteren og varmere i sommer. En haug konsekvent over 160 grader Fahrenheit bør deles i mindre hauger.

•Overflate kompost slippe det kur for tre uker. Gjør dette når nedbryting prosessen er ferdig, husdyrgjødsel ser som mørke, smuldrete jord og temperaturen synker til rundt 100 grader Fahrenheit før stabilisere på samme utenfor temperatur som omgivelsene. Legge til hagen i forholdet 2 bushels per 100-kvadrat fot hage.

Tips og advarsler

  • Ugress kan noen ganger bli innført fra uncomposted hest gjødsel, så se etter og trekke noen ugress før de blir et problem.