Hvordan lage hage Gates fra grener

October 10

Hage portene av grenene er praktisk og flott. Disse instruksjonene viser deg hvordan å lage en buet hage gate ca 3 ½ til 4 fot høy; instruksjonene forutsetter at du allerede har en vegg eller et gjerde med en åpning for en port.

Instruksjoner

Bygge porten

•Measure åpningen mellom støtte som porten vil henge fra. Trekke ca 8 inches fra at kontoen for plass nødvendig for hengsler og klinker. Dette Restantall er hvor bred porten din blir.

•Sketch linjer og dimensjoner av din gate. Finne ut hvor stor hver stykke tre må være og om det må være fleksibel nok å bøye. Avgjøre hvor mye av en bue du ønsker.

•Assemble alle nødvendige tre, i henhold til design, og skjær den til riktig lengde. Klipp din horisontal crosspieces til bredden på porten. Gate støtte grenene bør være høy nok til å nå fra bunnen til toppen av veggen eller gjerde, med nok ekstra å bøye seg og nå den motsatte gate støtte grenen. (Dette vil danne buen, avhengig av hvor mye av en bue du øverst på porten, tillate at mye ekstra høyde på grenene.)

•Plasser to største støtte grener fra hverandre, nøyaktig bredden på porten. Nail en vannrett crosspiece å gate støtte grenene ca 8 inches fra bunnen. Nail en andre crosspiece ca 1 tomme nedenfor der du tror tre vil begynne å bøye for toppen av buen. Dette vil gi deg utenfor rammen av gate.

•Bruk en 6-tommers stykke wire, brytes support bitene til crosspieces der de blir med. Kontroller at wire er såret tett; vil bruke tang for å sikre maksimal tetthet. Klipp av eventuelle overskytende og bøye endene av kabelen ut av veien.

•For å danne buen, bøye toppen av høyre side støtte grenen seg mot venstre støtte grenen. Når du får det du vil, wire det på plass. Deretter bøye toppen av den venstre støtte grenen mot den riktige støtte grenen, holde grenene på linje med hverandre. Wire igjen topp til den riktige støtte grenen og deretter langs buen om hver 3-4 inches å holde buen på plass. Disse grener vil arch parallelt med hverandre og vil føyes sammen for å danne en sterk bue. Når du er fornøyd med buen, spiker den på plass og wire det sikkert.

•Legg en annen crosspiece ca 6 inches under den øverste crosspiece, spikrer den på plass og ledningsnett felles som ovenfor. Legge til en fjerde crosspiece ca 6 inches over bunnen crosspiece, igjen spikrer og ledningsnett leddene. Hvis porten din design krever ekstra loddrett trestykker, legge disse nå spikrer dem på plass. Det er ikke nødvendig å wire dette.

•Se om stabilitet av gate. Hvis det føles spinkel eller vaklende, kuttet en diagonal støtte gren. Mål fra venstre felles av de øverste crosspiece til høyre felles av bunnen crosspiece og skjær et stykke tre til denne lengden. Spiker denne lang trestykke diagonalt over porten. Du kan også spikeren flere Trestykkene diagonalt på toppen og bunnen av porten.

•Legg noen endelige dekorative innslag av spikrer og ledningsnett dem på plass. Avslutt porten ved å sørge for at noen spiker ender som stikker gjennom skogen er bøyd over og hamret ned så det er ingen skarpe endene stikker ut.

Montering porten

•Placing bunnen av porten støtte grener bare litt over bakken, bestemmer hvor hengslene må gå på din gate og deretter merke det stedet og det tilsvarende stedet på din støttestruktur. Kontroller at bunnen av porten kan svinge fritt uten fange eller stikker på bakken.

•Affix din klinke til støttestruktur og gate. Test porten og foreta endringer etter behov.

•Apply en vær sealer til porten for å beskytte den fra delene. Tillate porten tørke og det er klar til bruk.

Tips og advarsler

  • Kontroller at du bøye seg og pund ned noen spiker eller wire som kan stikker ut hvor som helst. Ikke bruk forsythia vil sprekk og dele når tørket, og porten vil ikke være holdbar.