Hvordan lage Glass Yard prosjekter

October 24

Hvordan lage Glass Yard prosjekter

Resirkulering gamle glassvinduer er en enkel måte å gjøre glass dekorasjoner til huset og hagen. Maling av ruter ligner farget glass og henger dem i et tre eller mosaikk tre delene og legge til Ben for å gjøre en patio tabell. Du kan gjøre mange forskjellige glass verftet prosjekter med gamle vinduer. Se etter gammel glassvinduer på sparsommelighet butikker, verksted salg og arkitektonisk berge verft.

Instruksjoner

•Rengjør begge sider av de glassvindu vindusrute med glass renere. Fjern alle løs maling på tre delen av vinduet så ikke faller i maling. Løs maling legger en viss rustikk sjarm til dette verftet prosjektet, så ikke fjerner alt. Plass vinduet på en flat arbeidsflate med siden du ønsker å male grossist.

•Separat hver av glass rutene i inndelinger ved å tegne linjer med en markør. En Frihånd design er en enkel og vakker måte å dekorere glasset vinduet. Kurven linjer fra ett hjørne til andre som du ville se i bakgrunnen av viktoriansk glassmalerier prosjekter. Rette linjer eller geometriske mønstre på rutene glass ville ligne Mission stil glassmalerier. Du kunne også tape glassmalerier mal under ruten glass og spore for å lage et bilde i hver av rutene glass.

•Se over linjene på rutene med flytende ledende. Kan ledende tørke etter anvisningen på pakken.

•Fyll mellom tørr væsken ledende linjer med farget glass maling. Ikke bruk en børste bruke farget glass maling. Bruk den rett fra beholderen.

•Pop luftbobler som vises i maling med en tannpirker. La malingen tørke helt. Coat enkelt malt ruter med spray polyuretan designet for utendørs bruk. Tillate polyuretan tørke.

•Sett to skrue øyekroker til tre øverst i glasset vinduet. Koble en lengde på små kjeden til krokene. Henge vinduet malt et tre i bakgården til farge og design til landskapet.

Tips og advarsler

  • Se etter flytende ledende og glassmalerier maling på håndverket butikker og nettbutikker.