Hvordan lage Glass topp ovner ren & lyse

December 31

For de fleste av 1900-tallet var ovner kombinasjoner av metall eller tunge keramikk. Advent av moderne glass-toppet ovner og deres økende popularitet i nye årtusener gir kjøkken et elegant og glatt utseende. Bortsett fra estetikk gir glassflater ovner en overflate som er enklere å rengjøre, som tilbyr en flate fly uten kriker og sprekker av tradisjonelle ovner. Med noen få enkle trinn og utstyr kan du holde felgen komfyr lyse og glitrende.

Instruksjoner

•Kontroller at glasset er helt kald. Kontroller at varm overflate indikatorlampen lyser og har vært slått av i minst 30 minutter.

•Legg en sølv-dollar store mengde væske glass renere til midten av ovnen. Bruk en flytende renere spesialdesignet for glass topp ovner.

•Spread den rundt til resten av komfyren, fordele det jevnt med en svamp. Legge til et par dabs av væske renere i noen brent på matflekker. Tillat væske renere å trenge om et og et halvt minutt.

•Bruk en gummi skraper å skrape av brent på maten flekker. Bruk en tørr klut til å tørke av flytende støvsugeren. Tørk av renere i sirkulære bevegelser, snu og folding din klut over nå og da for å avsløre tørr sidene.

•Wrap en fersk klut rundt fingeren å rengjøre hjørnene på komfyren.