Hvordan lage Glass renere hjemme

March 4

Gjør din egen glass renere hjemme fra felles husholdning produkter ikke bare sparer du penger, men det eliminerer behovet for å kjøre ut til butikken når du går ut. Når det gjelder rengjøring vinduene og speil, er det viktig at renere fjerner støv og rester og tørker til en streakless glans. Selv om disse oppskriftene inneholder ingredienser som er skadelige svelging, er de trygge å bruke rundt barn og kjæledyr fordi de tørker raskt og ikke la bak skadelige rester.

Instruksjoner

•For en rask-fordamper rengjøringsmiddel som vil forlate en skinne: Bland 1 pint av rensevæske med 2 kopper vann. Tilsett 1 spiseskje hvit destillert eddik og bland godt. Fyll en sprayflaske med løsningen. Spray windows eller speil og skrubbe lett med en klut eller svamp. Tørk deretter tørt med papirhåndklær eller krøllet aviser.

•For en nontoxic rengjøringsmiddel: Bruk en løsning av 1 pint av hvit destillert eddik, 1 pint vann, 1 ss sitron juice og 3 ss væske rett vaskemiddel. Oppvaskmiddel arbeider for å fjerne smuss og skitt, og sitronsaft skaper en glitrende finish. Fyll en sprayflaske å dispensere glass renere følge prosedyren for den første oppskriften.

•Lag en sterkere løsning ved å blande 1 kopp rensevæske, 1 kopp vann og 1 ss av ammoniakk. Gjelder windows og la hvile i flere minutter. Skrubbe rent med svamp. Tørt med papirhåndklær.

•Kontroller en rask glass renere for speil og inne glass ved å fylle en sprayflaske med rubbing alkohol. Spray glasset og tørke tørr. Dette vil tørke til en skinne uten dis eller striper og kan brukes å skinne fliser, keramiske og rustfritt stål samt.

Tips og advarsler

  • Alltid merke beholdere og hold utilgjengelig for barn og kjæledyr.