Hvordan lage gjødsel for en Container Palme

September 12

Hvordan lage gjødsel for en Container Palme

Iøynefallende og eksotiske palmen kan forbedre utseendet på ethvert sted. Som en varme kjærlige anlegget, palm kan ikke overleve i kjøligere klima og dyrkes ikke utendørs i løpet av det meste av USA. Imidlertid kan mindre håndflatene lett dyrkes i containere hvor deres pistrete fronds gi et tropisk preg innvendige landskapet. Plassert i en varm, solrik beliggenhet, er potted palmer enkle å vedlikeholde. Belysning kravene kan variere litt fra én treet til en annen, men de alle har lignende ernæringsmessige behov. Ifølge University of Minnesota, i tillegg til vannet, krever palmer en supplerende kilde til nitrogen å holde seg frisk. Mens kommersielle plantemat som er høy i nitrogen er lett tilgjengelig, gjøres enkelt palm gjødsel hjemme.

Instruksjoner

•Fyll kan man øl i en stor bolle. Billig øl er fin, men det bør være vanlig øl, ikke lyset som lys øl tendens til å inneholde mer vann. Gjær i øl feeds gunstige mikrober i potting jord og sukker fungerer som en karbon kilde, støtte palm energiressurser.

•Legg 2 kopper Epsom salter og rør kraftig til alle salt har blitt oppløst. Epsom salter inneholder mineraler næringsverdi til palm anlegget. Det oppløses lett i vann eller andre væsker, gjør næringsstoffer lett tilgjengelig av treets røtter. I tillegg hjelper den kjemiske sammensetningen av Epsom salter for å holde potting jord myk, muliggjør bedre luftsirkulasjon over hele jorden.

•Mix i 1/2 kopp husholdningenes ammoniakk. Ikke bare vil dette drepe noen bakterier eller sopp som kan leve i potting jord, det gir en klar tilførsel av nitrogen som palm vil fest.

•Fyll i 2 kopper vann og rør godt til alle ingrediensene er blandet. Kombinere 2 ss. gjødsel blanding og 1 gallon av vann. Bruk utvannet løsningen for å befrukte potted håndflaten, helte blandingen langsomt rundt foten av anlegget.

•Kopiering den ubrukte delen av gjødsel til beholderen med en stram utrustning lokket og lagre den i kjøleskapet. Legge 1 gallon av gjødsel løsning til hver palmetre en gang annenhver uke.