Hvordan lage generelt universalrengjøringsmidler med essensielle oljer

May 15

Hvordan lage generelt universalrengjøringsmidler med essensielle oljer

I en verden der giftige giftstoff kan påvirke deg og din familie i hver side av livet, er det hyggelig å vite at du kan ha mer kontroll over helse og luft kvaliteten på ditt eget hjem og kontor. Begynn med å lage nontoxic, behagelig lukt Leather cleaner som er like effektiv som den vanlige Beef ting. Hjemmelaget støvsugeren er ikke bare nontoxic, det påvirker positivt stemningen og generell velferd for deg og din familie. Nå dvs universalrengjøringsmidler!

Instruksjoner

Hvordan lage Good-for-deg Leather Cleaner

•Legg 2 kopper hvitt eddik og 1/8 kopp natron til en tom sprayflaske. Eddik er renere basen, hovedsakelig laget av eddiksyre, som dreper bakterier nonhazardously. Bakepulver legger en ufarlig men effektiv grus komponent.

•Legg 2 kopper renset vann. Vann som har blitt renset utfyller helse og sikkerhet som du prøver å opprette med hjemmelaget produktet og sikrer at ingen ukjent urenheter vil hindre den generelle kvaliteten på sluttresultatet.

•Legg 18 drops te treet 100 prosent eterisk olje (eller samme antall dråper lavendel eller sitron 100 prosent eterisk olje). Mens alle essensielle oljer har antibakteriell, antifungal, og antiviral egenskaper, er tea tree, lavendel og sitron rapportert å være spesielt effektivt rengjøring og desinfisering hjemmet. Hvis du vil, er det også mulig å blande alle tre essensielle oljer sammen i en blanding. Eksperimentere med hva som er ultimate "løsning." Tea tree essensielle olje har mest desinfiserende lukten, lavendel er den søteste og sitron lukter akkurat som en ny skive sitron. La nesen være dommer. Du kan ikke gå galt, og hvis du sender 18-slipp grensen når blanding, det er ingen skade gjort---vet at du gjør en sterkere renere.

•Bruk støvsugeren fritt på benkeplater, apparater og andre steder i hjemmet og kontoret der universalrengjøringsmidler kalles for. Nyt hjemmelagde produktets effektivitet og ta glede i å spre duften av helse i hele ditt levende og arbeidsplass. Det frisk-tilværelse av din kjære er alle takk du trenger.

Tips og advarsler

  • Du kan gjøre større mengder renere samtidig hvis du ønsker. Sette det ekstra løsningen i glass krukkene. Holdbarheten er to år.
  • Butikk-kjøpte rengjøringsmidler representerer en $5 milliarder dollar i året industri som inneholder kjemiske rengjøringsmidler. Etikettene på disse produktene advare at kjemikaliene de inneholder kan kobles til astma, allergi og nervesystemet nød. Pass på å lese etiketter før du kjøper noe som du skal bruke i din egen plass.