Hvordan lage gardiner for en Patio døren

June 24

Hvordan lage gardiner for en Patio døren

Den viktigste delen av å lage gardiner for noen patio døren er at gardinene er utformet for å fungere og utfyller dørens design. Hvis patio er en høy trafikk område, skal gardinene funksjonelle, samt fasjonable. Det siste du ønsker er gardiner som blir fanget i det tålmodighet døren eller en sikkerhetsrisiko. Materialet er like viktig som stil. Velg lettere materialer som lys sheers, sengetøy og bomull. Gardin design endres basert på hvilken type patio døren; skyvedører må for eksempel en annen stil gardin enn franske dører. Prinsippet er det samme, men detaljene vil variere.

Instruksjoner

Måle

•Determine den beste stilen av gardiner behov basert på design av uteplassen døren. Skyve glassdørene, installere gardin stang på veggen over døren. Franske dører, kan du bruke metoden to-stang å dekke rutene av døren eller tillate gardinene for å flyte fritt over rutene med ett stang.

•For skyve glassdørene, mark plassering for brakettene på ca 3-4 inches over rammen av døren og 2 til 3 inches større enn rammen av døren. Måle bredden på døren fra en brakett merke til den andre. Dette bestemmer lengden på din gardin stang. Franske dører, merke plasseringen for brakettene på ca 1/2 tommers over rammen av rutene og rett monteringsbrakettene samme bredden på vinduet rutene. Hvis du bruker en stang på bunnen av vinduet rutene, sett parentes 1/2 tommers under bunnen av Vindusruter og samme bredde som rutene. Bruke et nivå for å sikre alle parenteser er plassert riktig.

•Drill pilot hull på angitt plassering for parentes. Skru brakettene til veggen eller døren.

•Measure for din gardiner. For den glidende glassdør, måle lengden fra stang plasseringen merke til gulvet. Få bredden på teppet ved hjelp av rod måling og legge en ekstra 5 inches. Bruk en café stang for gardinene på dører.

Sy

•Skjære din stoff i henhold til målene.

•For skyve glassdørene, sy en 1-tommers hem langs sidene av teppet. Sy en 2-2 1/2 tommers hem nederst på teppet. Sy en 5/8-tommers kanten øverst på teppet, brett over ca 3 til 3 1/2 inches (avhengig av din gardin stang) og sy en annen hem langs samme linje, skaper en lomme for gardin stang. Franske dører, sy en 1-tommers hem langs sidene av gardiner. Sy en 5/8-tommers hem langs toppen og bunnen av teppet. Brett over toppen og bunnen av teppet med 1 tomme (henholdsvis) og sy en hem for å opprette et erme for gardin stang.

•Sett stenger og henge gardinene. Justere gardiner på stangen til ønsket utseende er oppnådd. De franske dører med metoden dobbel-stang, sørg gardinene er stram. Justere målene etter behov.