Hvordan lage gamle tre utseendet sitt beste med enkle verktøy

May 21

Hvordan lage gamle tre utseendet sitt beste med enkle verktøy

Sollys og endringer i fukt ta knekken på gammelt treverk. Dette kan føre til slutt å bære tynn, sprekk og gul. For å gjøre ditt gamle tre ser nytt igjen, må overflaten av den gamle finishen gjenopprettes. Dette kan gjøres med de enkleste verktøy. Mange kan bli funnet i husholdningen rengjøring forsyninger. En grundig overflaten rengjøring og en reapplication av fersk møbler voks er den beste metoden for å gjenopprette den opprinnelige gløden av gamle tre.

Instruksjoner

•Apply et lag med flytende sander til gamle tre med en engangs pensel. La den satt i fem minutter og tørk av overflaten med en ren klut. Tillate sander sette timer å tillate glansen av den gamle finishen å bryte ned. Tørke overflaten igjen med en andre ren klut til å fjerne smuss og skitt.

•Soak quad null stålull i luktfri mineral humør. Sette på tunge gummihansker. Skrubbe overflaten av tre med stålull, arbeider med korn. Legge til flere mineral ånder som kreves for å fjerne resten av sot fra overflaten. Tillate mineral åndene tørke helt.

•Våt en klut med kokt linolje, tilgjengelig i maling avdelinger, og tørk på overflaten av tre rikelig å gjenopprette skogen naturlige fuktighet. Tørk olje på hele overflaten av tre. La dem tørke i én time. Påfør et andre lag ved hjelp av samme teknikk.

•Tillat linolje tørke å ta. Fukt en klut og gni møbler voks inn i den. Gni overflaten av tre med vokset fille, spre voksen jevnt over overflaten. Fortsett å legge til voksen til treet er dekket. La voksen å tørke til en dis, så buff med fersk fille.

•Apply en andre strøk av voks ved hjelp av samme teknikk. La voksen å tørke til en dis, så buff kraftig til voks skinner til en middels glans ferdig. Rengjøre veden med mineral ånder når voksen dulls, og et nytt lag med voks, polering det til en klar glans.