Hvordan lage fuktighet Potter for planter

August 30

Hvordan lage fuktighet Potter for planter

Hvis du noensinne har eid et drivhus, vet du dens fordeler for vokser og opprettholde planter. En av grunnene til en Anlegget thrives i drivhus er fuktige miljøet. Hvis du ikke har muligheten til å bygge et drivhus, kan planter fortsatt nyte fordelene med en svært høy luftfuktighet miljø. Bruke noen enkle triks, kan du endre blomsterpotter slik at de kunne gi sårt tiltrengte fuktighet for å holde plantene frodige og sunn.

Instruksjoner

•Still potteplanter på våt torv moss. Holde torv moss fuktig tiden hele for å bruke denne teknikken med hell. Som vannet fordamper fra torv moss, humidifies det anlegget. Dette trikset fungerer best hvis du setter potten i et solrikt område der vannet fordampe raskere. Fukt torv mose opp to ganger daglig avhengig av hvor fort det tørker.

•Still litt småstein i bunnen av din drenering rett. En drenering parabolen er vanligvis inkludert i de fleste innendørs Potter som hindrer overflødig vann lekker inn din husholdning overflater. Legge til en liten mengde vann i fatet. Du ønsker ikke vannet dekker småstein. Angi potten over småstein i drenering parabolen. Dette innstiller potten over vann slik at det å fordampe mer effektivt og opprette fuktighet. Endre vannet regelmessig slik det ikke stagnere. Du må bruke noe utenom småstein stabilisere potten og kontrollerer at det ikke kommer i kontakt med vannet.

•Grow mer enn én plante i potter. Ikke plante så mange at de vil konkurrere for næringsstoffer og ikke trives, men har en rekke planter gruppert vil skape et mer fuktig miljø. Som vannet fordamper fra en plante, kan det hende at andre planter kan samle noen av at fuktighet før det reenters atmosfæren.

•Sett en plast pose over potteplanter og sikre det på plass med tape. Du posen klareres slik at anlegget fortsatt får sollys. Når du plasserer posen over potten, gjør du en miniatyr drivhus. Anlegget vil produsere sin egen fuktighet og posen vil fange fuktighet, resirkulere den rett tilbake til anlegget.

Tips og advarsler

  • Sjekk anlegg regelmessig for mold eller råte når du har opprettet ekstra fuktig miljø. Dessverre trives noen soppen like godt i fuktighet som planter. Hvis mold oppstår, Flytt anlegget ut av fuktige miljøet til mold har dødd.