Hvordan lage fuglene stoppe hakke på huset mitt

May 10

Fuglene rundt huset er ofte en velkommen syn. for mange, med mindre fuglene er hakke på og skade huset. Ikke bare er det hakke skade, men lyden er irriterende, spesielt når det skjer i wee timer av formiddagen. Fugler vise dette uønsket oppførsel for en rekke årsaker, blant annet hevde territorier, leter kamerater, søker etter mat og forsøker å skape hekkeplasser. Stoppe hjem fra skal fuglene ved å implementere noen teknikker for å holde fuglene unna.

Instruksjoner

•Sett en kompakt plate til en streng, og henge strengen i hakke områdene så CD dingler i luften. Når solen treffer CD, opprettes det et glimt av lys som vil skremme fuglen og trolig føre det å holde seg unna.

•Hang vindklokker innen fuglene som å hakke. Klokkene vil ta opp plass og hindre fugler å abbor, og lyden av klokkene vil sannsynligvis skremme bort fugler.

•Installer netting over hakke perches å hindre fuglen blir nær dem. Bird notlin eller netting som har små hull, er vanligvis effektivt holde ut fugler. Stifte nettingen over toppen eller over inngangen og fuglene vil ha noe annet valg enn å holde ut.

•Sitt en falsk fuglen predator nær hakke. Fuglene er vanligvis redd for slanger, ugler, ørner og hauker. Plast- eller kopier av disse rovdyrene ofte nok til å skremme en fugl og holde den unna. Du må flytte predator rundt hver tre-fire dager, men fordi fuglene kan venne seg til sin tilstedeværelse hvis predator forblir stillestående.

•Provide et alternativt perching sted for fuglene. Knytte en abbor til en gammel, døende treet eller annen struktur som du ikke tankene fuglene hakke. Plasser fuglen frø på åbor å tiltrekke fuglene. De finner at hakke treet er mye mer behagelig enn hakke huset.

Tips og advarsler

  • Sprute fuglene med en spray av vann fra slange. I løpet av noen uker og flere eksplosjonene vann, vil fuglene til slutt knytte stedet ubehagelig forekomsten og holde seg borte.
  • Bird notlin og falske rovdyr finnes ofte hjemme forbedring og jernvareforretninger.