Hvordan lage fuglen ly Yard kunst

October 23

Fuglen ly verftet kunst er et godt valg for accenting noen utendørs stue. Bird hus kan gjøres som utsmykkede eller så enkelt som du ønsker, og kan plasseres i en rekke steder. Også hjelpe fuglen Le tiltrekker mange typer fugler, som kan legge til en avslappende og hyggelig utendørs atmosfære. Her er hvordan å lage en enkel fuglen ly for å legge til estetisk appell anlagt hagen din.

Instruksjoner

•Velg en størrelse for din fuglen ly. Størrelsen du velger avhenger av hvilke fugler du ønsker å tiltrekke. Mindre fugler som hummingbirds, krever kompakt Le med oppføring hull mindre enn en og en halv inches i diameter. Større fuglene nød større Le på opptil en fot av to fot.

•Measure og klippet to deler av kryssfiner for foran og bak. Opprett to inndelinger for sidene, og en annen to for topp og bunn. Gjennomføre en kjøre forsamling av fuglen ly for å sikre at alle bitene passer sammen riktig.

•Bruk litt padle, bore hull ca to og en halv inches fra bunnen av frontpanelet. Hullet skal midtstilles vannrett. Jo større fuglen du ønsker å tiltrekke, jo større hull bør være. Vanligvis bør hullet ikke overstige to inches i diameter, fordi ly må beskytte fugler fra overgripere.

•Drill en halv tomme diameter hull ca en halv tomme under oppføring hullet. Cut et tre tommer delen av dowel stang og sett den i hullet med trelim.

•Assemble alle brikkene bortsett fra bunnen med tre fest. Pilot borehull langs leddene og sett tre skruer for stabilitet.

•Vri fuglen ly og passer det nedre panelet på plass. Plasser to hengslene langs ryggen og merke hull skruene. Borehull liten pilot på merkene og fest hengslene. Merke og bore hull på stolpene for låsen og koble montering, og knytte samlingen til fuglen ly. Dette vil gjøre det enklere å rengjøre innsiden av fugl ly.

•Paint som ønskelig med olje eller spray maling. Vent minst 48 timer før avslutning din fuglen ly, fordi maling røyk kan være skadelig for fugler og andre dyr.