Hvordan lage flis Injiseringsmasse se nye

November 20

Hvordan lage flis Injiseringsmasse se nye

Flisen fugemasse er porøs og kan tiltrekke skitt og smuss. Lære å på hjemme grout reparere. Injiseringsmasse renere bidrar fjerne stygg oppbygging og grout sealer kan hindre fremtidige problemer. Lær om recoloring og gjenopprette din grout så det kan se ut som ny.

Instruksjoner

Fugemasse renere

•Mix blekemiddel og vann som anvist på flasken. Bleach er en god grout renere fordi det er en kraftig oksidant og kan fjerne flekker fra flisen fugemasse. Hvis du bruker farget fugemasse, men kan det fjerne noen av fargen.

•Prøv varemesser pulverisert oksygen blekemiddel. Disse produktene er ofte litt slipende. Den beste måten å få resultater med en pulverisert bleke produktet er å blande den med litt vann før det er deigaktig og bruk den direkte til grout. La den suge en stund og deretter bruke en tannbørste eller skrubbe børste for å skrubbe hver grout linje. Etter det er gjort jobben sin, skyll den bort med en mopp og nyte din glitrende nesten nytt fugemasse.

•Prøv en kombinasjon fugemasse/fargestoff. Disse produktene kombinere en fugemasse sealer med en endre farge og er flott for grout reparasjon. Noen grout farger er mer motstandsdyktig mot flekker og det er flekker som gjør grout se eldre. Når grout er konsekvent farget hele gulvet det bare ser renere.

•Kontroller med produsenten av din grout sealer. Bruk deres anbefalte metoden grout rengjøring. Hvis du føler at du trenger grout reparasjon eller en ny grout sealer, shoppe rundt. Finnes det ressurser på Internett for rabatterte grout sealer produkter og fugemasse rengjøringsmidler.

Tips og advarsler

  • Etter å bruke en fugemasse renere metode, må du bruke din grout sealer for å hindre fremtidige flekker.
  • Når du bruker pulverisert eller flytende blekemidler produkter som en fugemasse renere, husk å unngå Inhalering røyk eller slik at de kan komme i kontakt med tepper eller tepper.