Hvordan lage Faux kolonner

August 26

Hvis du vil opprette et iøynefallende tillegg rundt dører eller vinduer i hjemmet ditt, kan du vurdere å legge faux kolonner. I motsetning til ekte kolonner trenger faux kolonner ikke å være en permanent tillegg til ditt hjem. Som enhver veggen dekorasjon, kan de sette opp eller tatt ned når du ønsker en forandring. Også i motsetning til ekte kolonner, som har noen strukturelle formål og må bygges av fagfolk, legge faux, impermanent kolonner til et rom er noe mange mennesker kan håndtere uten hjelp.

Instruksjoner

•Skjære tre stykker av kryssfiner i like lengder for hver kolonne du vil opprette. Legg de tre delene sammen slik at de danner tre fjerdedeler av en rektangulær søyle. Fest de to sidene på rektanglet til forsiden av rektangelet ved å plassere tre negler hver 2 til 3 inches.

•Trim tre til fem blokker av tre som er samme tykkelse som trekvart rektanglet og plass i rektangelet. Plass blokker av tre inne trekvart rektanglet, en i hver ende, i midten og en midtveis mellom hver ende og midten, hvis du har mer enn tre blokker. Merk plasseringen av hver blokk av tre på utsiden av kolonnen.

•Measure avstanden mellom blokkene i rektanglet med et målebånd. Måler samme avstander på veggen og merke plasseringene for hver blokk.

•Sett blokkene på veggen i posisjoner du merket. Bruk treskruer som er lang nok til å gå gjennom hver blokk av tre og inn i veggen studs.

•Plasser rektangulære kolonnen du opprettet over blokker på veggen. Kontroller at kolonnen helt dekker alle blokkene. Spiker kolonnen til hver av blokkene som er knyttet til veggen, med merkingen du gjorde på utsiden av kolonnen markere plasseringen av blokkene som en guide.

•Bruk tre kitt i linjene der sidene og foran kolonnen møtes og over hver av spiker hodet på forsiden av kolonnen. Tillate putty tørke og deretter sand putty ned til det er glatt og selv med overflaten.

•Apply et lag med primer med en pensel og tillate primer tørke før det er helt tørre. Når tørr, male kolonnene i fargen eller utformingen av ditt valg.